Kennisplatform voor Oost Nederland

Royal Pas Reform benoemt Eric Stodel als nieuwe CEO

Geplaatst op 17 januari 2023
Royal Pas Reform benoemt Eric Stodel als nieuwe CEO

Per 1 januari 2023 heeft Royal Pas Reform Eric Stodel benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van het bedrijf.

Stodel (57) brengt een schat aan managementervaring mee naar Royal Pas Reform. Hij heeft de afgelopen twintig jaar een breed scala aan senior CEO- en COO-functies bekleed in de luchtvaart, machinebouw, elektronica, consultancy en software sectoren – zowel in Nederland als internationaal. Hij heeft een bewezen trackrecord in het realiseren van winstgevende omzetgroei en innovatiegedreven business transformaties in meerdere internationale markten.

In een reactie op zijn benoeming zegt Stodel: “Royal Pas Reform is een prachtig bedrijf, dat zich in de wereldwijde broederijmarkt onderscheidt met zeer innovatieve, geïntegreerde oplossingen. De indrukwekkende diversiteit aan kennis en ervaring van het team geeft mij veel energie om het bedrijf nog steviger op de wereldkaart te zetten en onze groeiambities te realiseren.”

Bart Aangenendt, CEO van Hydratec Industries, het moederbedrijf van Royal Pas Reform, zegt: “Ik zie de toekomst van Royal Pas Reform onder leiding van Eric vol vertrouwen tegemoet. Er ligt een groot potentieel om onze positie als leverancier van geïntegreerde broederijoplossingen verder te verstevigen en uit te bouwen.”

Stodel studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, is getrouwd en heeft de Nederlandse nationaliteit.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: