Kennisplatform voor Oost Nederland

Ruben van den Burg (Oad) wint landelijke Sales verkiezing

Geplaatst op 10 maart 2018

Goor/Noordwijk 8 maart 2018 – Op het jaarlijkse Sales Event van de branchevereniging voor sales in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond vandaag de jaarlijkse verkiezing van landelijke sales professionals in Nederland plaats. In drie categorieën streden per categorie drie finalisten om het goud. Ruben van den Burg, werkzaam bij Oad, is daarbij de winnaar geworden van de verkiezing Senior Sales Professional.

SMA
De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sales Management Association (SMA) de beroepsvereniging voor sales professionals in Nederland. De SMA bestaat meer dan 40 jaar en is daarmee één van de oudste vakverenigingen van Nederland.

Eerste reactie van de winnaar
“Hoe donders mooi is dit! Ik ben ongelooflijk trots en blij. Wat was het een geweldig gaaf en leerzaam traject. Het dan met deze prijs en erkenning te mogen afsluiten, fantastisch! Een enorme opsteker ook voor Oad. Uiteindelijk zijn we als team, na het grootste faillissement in Nederland in 2013, keihard aan de slag gegaan. Hoe gaaf is het dan om deze erkenning en waardering te krijgen.”

Ruben over zijn huidige rol
“Binnen mijn rol als Key Accountmanager ben ik binnen het busbedrijf verantwoordelijk voor  het beheren en uitbouwen van relaties met bestaande en het aantrekken van nieuwe business-to-business klanten. Verder ben ik binnen Oad verantwoordelijk voor de arrangementen op dag en avond uit gebied, waarbij ik een team aanstuur en focus leg op het vinden, aantrekken en onderhouden van duurzame partnerships van plan tot executie.“

Wie is Ruben Privé?
– Ruben is 37 jaar, geboren in Hengelo, getogen in Goor en vandaag de dag woonachtig in Elsenerbroek (Markelo).
– Getrouwd met Anita en trotse vader van een zoon en een dochter.
– Grote passie voor muziek: hij speelt trompet bij Muziekvereniging Apollo Goor, waar hij ook ruim 10 jaar voorzitter was. Daarnaast maakt Ruben onderdeel uit van de Twentse Toppers.

Hoe omschrijven klanten Ruben
Een open, eerlijke en nuchter tukker in het bezit van de gunfactor. Dit in combinatie met een enorme gedrevenheid, de kracht om te verbinden en samen vooruit te kijken en vooruitgang te boeken.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: