Kennisplatform voor Oost Nederland

RUIM Academy: Ontdek de kracht van taal!

Geplaatst op 26 maart 2024
RUIM Academy: Ontdek de kracht van taal!

RUIM vol creatieven start met de RUIM Academy! Het eerste event is op donderdag 18 april en staat helemaal in het teken van de toekomst van taal. Tijdens dit evenement ontdekken de deelnemers wat de kracht is van taal. Er is een interessante spreker, daarna zijn er twee boeiende workshoprondes én krijgen de deelnemers alle kans om (nieuwe) vakgenoten te ontmoeten in de inspirerende omgeving van RUIM.

“Deze eerste editie hopen we dat we deelnemers kunnen inspireren met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van taal”, zegt Leone Wiersma, creatief directeur RUIM vol creatieven. “De wereld verandert snel. Denk aan nieuwe tools als ChatGPT, maar ook aan de vraag naar steeds inclusievere en toegankelijkere communicatie.”

Het evenement is bedoeld voor iedereen die interesse heeft en is vooral bedoeld voor specialisten werkzaam in communicatie, marketing en media. “We richten ons op marketeers, tekstschrijvers, communicatiespecialisten en mensen die in hun werk deze ontwikkelingen tegenkomen. Ook ondernemers en organisaties die geïnteresseerd zijn, zijn uiteraard welkom.”

Toekomst van taal 

Het taalevent wordt om 11.00 uur afgetrapt door Natascha Teeuw. Natascha is ondernemer, tekstschrijver en trainer. Ze geeft naast haar eigen trainingen ook cursussen bij Frankwatching. Natascha duikt in het eerste plenaire deel met de aanwezigen in haar eigen vak van tekstschrijver. Ze geeft uitleg over de vijf schrijfniveaus en legt uit wat er nodig is om op een niveau hoger te schrijven.

Na de lunch zijn er twee workshoprondes. De deelnemers kiezen zelf welke twee workshops ze willen bijwonen. Zo kan men kiezen uit Storytelling, Beïnvloedingstechnieken, Neuromarketing & ChatGPT en Aan de slag met B1. De workshops worden gegeven door ervaren vakspecialisten Flor Gerritsen, Natascha Teeuw, Wim van der Mark en Martina Langeveld. Lees meer over de workshops op www.ruimvolcreatieven.nl  
Na een gezamenlijke afsluiting is er ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

RUIM academy 

RUIM vol Creatieven is een academy gestart voor creatieve vakspecialisten en ondernemers. Eén à twee keer per jaar wordt er een evenement gehouden waarbij creativiteit, workshops, ontmoeting en nieuwe kennis opdoen centraal staan. “De academy is een eendaags event, waar je rijker en met frisse en nieuwe energie vandaan komt!”

Tickets 

Wil jij op donderdag 18 april het eerste Taalevent bijwonen en je kennis vergroten?  Tickets zijn nu beschikbaar op de website: www.ruimvolcreatieven.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: