Kennisplatform voor Oost Nederland

Samskip Multimodal huurt kantoorruimte in Zwolle

Geplaatst op 27 maart 2024
Samskip Multimodal huurt kantoorruimte in Zwolle

Aan de Grote Voort 291 te Zwolle huurt Samskip Multimodal B.V. ca. 811 m² kantoorruimte gelegen op de 17e verdieping van Toren A alsmede 20 parkeerplaatsen van Spoolderwerk B.V. Deze nieuwe locatie markeert de verhuizing van Samskip’s voormalige vestiging in Genemuiden naar Zwolle. Het multi-tenant kantoorgebouw is strategisch gelegen nabij de op- en afritten van Zwolle – Zuid, waardoor het uitstekend bereikbaar is via de snelweg A28. Bovendien bevindt het NS – Intercitystation zich op slechts 10 minuten afstand, waardoor de bereikbaarheid met openbaar vervoer tevens uitstekend is.

Samskip is een internationaal transport- en logistiekbedrijf dat zich specialiseert in multimodaal transport, inclusief weg-, spoor- en zeevervoer. Opgericht in IJsland in 1990, biedt het bedrijf diverse logistieke diensten, met een sterke focus op duurzaamheid en efficiëntie. Samskip is bekend om zijn containertransport en heeft een uitgebreid netwerk van terminals in verschillende Europese landen. Het bedrijf streeft naar milieuvriendelijke oplossingen en investeert in innovatieve technologieën om de kwaliteit van zijn diensten te verbeteren.

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst heeft CBRE Spoolderwerk B.V. bijgestaan. Samskip Multimodal B.V. werd bij deze transactie begeleid door BRiQ real estate.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: