Kennisplatform voor Oost Nederland

Schoonmaakbedrijf Klaas Harms BV neemt AK Schoonmaakbedrijf over

Geplaatst op 17 mei 2016
Schoonmakers

Per 17 mei 2016 is AK Schoonmaakbedrijf BV, een faciliterend bedrijf in bouwopruiming, opleveringsschoonmaak, glasbewassing, industrieel- en interieur schoonmaak, overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klaas Harms BV.

Overdracht
Vandaag vindt de officiële overdracht plaats en wordt dit heugelijke nieuws, na een periode van overleg en afstemming, bekend gemaakt. AK Schoonmaakbedrijf is een traditioneel schoonmaakbedrijf met een relevante portfolio in de bouwsector. Diensten die AK Schoonmaakbedrijf aanbiedt zijn alle aan de bouw gerelateerde schoonmaakwerkzaamheden, gevel- en kunststofreiniging, glasbewassing, industrieel- en interieur schoonmaak en vloeronderhoud.

Positie
AK Schoonmaakbedrijf BV heeft al ruim 30 jaar ervaring in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden. Door de overname van AK Schoonmaakbedrijf BV versterkt Schoonmaakbedrijf Klaas Harms haar positie in Midden- en Noordoost-Nederland. De overname betreft zowel het klantenbestand als ook het personeelsbestand. AK Schoonmaakbedrijf BV beschikt over bekwame en loyale werknemers en een goede portfolio met betrouwbare klanten. Goede krachten met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche moet je koesteren. Door deze overname groeit Schoonmaakbedrijf Klaas Harms naar een totaal aantal van ruim 300 personeelsleden.

AK Schoonmaakbedrijf blijft als zelfstandige onderneming gevestigd aan de Twenteweg 24 te Enschede.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: