Kennisplatform voor Oost Nederland

Secretary Event, hét event voor ondersteuners in Oost Nederland

Geplaatst op 1 maart 2018

Op 14 juni 2018 vindt de tweede editie van het Secretary Event plaats. Bij Theater en Cultureel Centrum De Reggehof in Goor, Hof van Twente komen inspirerende sprekers naar Overijssel om nieuwe inzichten te geven in de mogelijkheden voor de co-managers van nu. Onderwerpen als het gebruik van Microsoft pakketten om je werk te vereenvoudigen, de inzet van NLP op het directiesecretariaat komen aan bod.

Keynote speaker Cor Hospes, specialist op het gebied van content marketing en storytelling start de dag met een inspirerende aftrap. ‘Hoe zorg je ervoor dat het verhaal van jouw organisatie, maar ook dat van jou persoonlijk het waard is om te delen?’ Tijdens de pauze presenteren bedrijven en trainers zich aan de deelnemers. Het event is van 09:30 tot 16:00 uur en wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Datum:            donderdag 14 juni 2018
Locatie:           De Reggehof in Goor, Hof van Twente
Dagdeel:          Hele dag of Halve dag
Doel:               Meet, Share en Learn voor directiesecretaresses uit Oost-Nederland

Secretaresse, Management Assistente of Personal Assistent, welke naam onze functie ook heeft, vakinhoudelijk houden we ons met hetzelfde bezig en hebben we een belangrijke rol in een organisatie. Nu de crisis voorbij is, zien we juist veel plekken weer terugkeren. Het belang van de menselijke maat, het persoonlijke contact wordt steeds duidelijker. Door jezelf te blijven ontwikkelen blijf je bij de tijd. En dus interessant voor jouw bedrijf.

Kortom: een event dat je niet wilt missen!
Meld je snel aan via www.secretarysolutions.nl om jezelf te verzekeren van een plek.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: