Kennisplatform voor Oost Nederland

Seesing Flex Leert! & Evolon slaan handen ineen voor structureler cursusaanbod

Geplaatst op 17 maart 2021
Seesing Flex Leert! & Evolon slaan handen ineen voor structureler cursusaanbod

Seesing Flex Leert!, het opleidingscentrum van Seesing Flex, heeft de handen ineen geslagen met Evolon uit Doetinchem. Er bestond reeds een samenwerking op het gebied van scholing in de bouwsector, maar die is nu geïntensiveerd voor onder meer cursussen in de transport en logistiek. Samen bieden we een structureel cursusaanbod in Wehl, waar werkend Achterhoek voortaan snel terecht kan voor (bij)scholing.

Een gecertificeerde instructeur van Evolon zal, in de moderne opleidingshal van Seesing Flex Leert!, wekelijks cursussen geven. Denk hierbij aan cursussen voor hef- en reachtruck, EPT, hoogwerker en verreiker. Tevens kan men hier terecht voor uiteenlopende code 95-opleidingen en ADR. Hierdoor kunnen flexkrachten, maar ook werknemers van opdrachtgevers van Seesing Flex en Evolon snel en flexibel worden bijgeschoold voor hun huidige baan, of klaargestoomd voor een nieuwe functie.

Transport en logistiek

Sabine ten Holder, Directeur van Seesing Flex Leert!, verwacht dat ze door deze samenwerking met Evolon nog beter kunnen inspelen op de opleidingsbehoefte en daarmee de werkgelegenheid in de Achterhoek. “We hebben in 2020 Seesing Flex Leert! opgericht vanuit de wens om onze kandidaten sneller en flexibeler te kunnen (bij)scholen. Vooral in dynamische sectoren als de transport en logistiek is de behoefte hieraan groot. Door de samenwerking met Evolon kunnen we, naast vraag gestuurde cursussen op maat, nu ook een structureel cursusaanbod bieden, waardoor we nog sneller mensen adequaat op kunnen leiden.”

Marcel Engelen van Evolon is eveneens content met de intensivering van de samenwerking met Seesing Flex Leert! “We kennen Seesing Flex al geruime tijd en weten dus wat we aan elkaar hebben. Onze doelstelling komt overeen: werknemers van klanten snel, flexibel en goed opleiden. Door onze krachten te bundelen bieden we wekelijks een optimaal cursusaanbod dat wordt gegeven door een zeer ervaren docent, in een professionele leeromgeving waar de werksituatie waarheidsgetrouw nagebootst wordt. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze samenwerking nog beter aan de flexibele opleidingsvraag van werkend Achterhoek kunnen voldoen en positief kunnen bijdragen aan de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: