Kennisplatform voor Oost Nederland

Sellink Lease en Verhuur bouwt op relaties

Geplaatst op 16 april 2021
Sellink Lease en Verhuur bouwt op relaties

Bij stilstand, een reparatie van een trailer of trekker, tijdelijke uitbreiding of piek van werkzaamheden wilt u niet wachten op uw materieel. Sellink Lease en Verhuur B.V. heeft een uitgebreide vloot trekkers en trailers die gedurende een periode zijn te leasen of huren. De flexibel specialist bestaat veertig jaar en biedt advies en maatwerk in verhuur, lease en verkoop.

Een leeg terrein, daar moet Sellink Lease en Verhuur (SLV) het van hebben. De vraag naar transportmaterieel is momenteel groot en de ruim honderd trailers en trekkers met en zonder meeneemheftruckconstructie zijn dan ook structureel in de verhuur en lease. De vloot bestaat uit bestelauto’s, schuifzeiltrailers, kastentrailers, 1- en 2-assige citytrailers en kooiapen.

Betrokkenheid

Oprichter en eigenaar Wim Sellink kent de transportwereld als geen ander en is daardoor in staat om elke wens perfect in te vullen. In 1981 nam hij een Ivecodealer over. Twaalf jaar later bouwde hij het pand naast de huidige locatie aan de Gesinkkampstraat 17. Na een aantal jaren besloot Wim het dealerschap te beëindigen, zijn bedrijf te verkopen en zelfstandig op een andere locatie te starten met de verhuur en later de lease van getrokken transportmaterieel. “Ik voel me betrokken bij klanten en vind het belangrijk het juiste materieel te adviseren dat past bij de klantbehoefte”, zo licht Wim Sellink zijn besluit destijds toe. “Zonder de druk van leveranciers.”
Inmiddels is het bedrijf vier jaar gevestigd op de huidige locatie, is 1.000 m2 van het naastgelegen pand erbij aangetrokken en runt Wim sinds zeven jaar het bedrijf samen met zijn zoon Rogier.   

Financiering

Het familiebedrijf kenmerkt zich met een eigen aanpak, gemoedelijke sfeer en snel en flexibel schakelen. Vader en zoon Sellink hebben oprechte interesse in de klant en oog voor de ondernemers achter het bedrijf. “Ondernemers, ook starters, kunnen zowel nieuw als gebruikt transportmaterieel bij ons financieren”, aldus Wim. “We kijken bij de verhuur en leasing verder dan de financiële cijfers en werken op basis van vertrouwen. Met onze eigen operational leasecontracten kunnen bedrijven de aanschafkosten verspreiden over een vastgestelde periode tegen een vaste rente, zodat de maandelijkse kosten exact bekend zijn.”

Rogier vult aan: “De klant heeft bij ons altijd het recht tot koop, zowel bij lease als verhuur. Bij het afsluiten van het contract leggen we dan ook de restwaarde vast. Klanten zijn bij ons verzekerd van een goede prijs-/kwaliteitverhouding en geen betrokkenheid van derde partijen. Bovendien zijn we een vertrouwd gezicht in de regio.”

Verhuur en verkoop

Voor de korte en lange termijn heeft SLV trailers en trekkers in de verhuur. Het aanbod is up-to-date en divers, waarbij Krone al sinds jaar en dag hoofdleverancier is. In de werkplaats verzorgen Wim en Rogier kleine werkzaamheden, het onderhoud en grotere reparaties vindt plaats in de buurt van de klant. In deze coronatijd is veel vraag naar kastentrailers en kortere citytrailers met schuifzeil en een kooiaap. “Buiten staat er weer één klaar om naar de klant te gaan”, lacht Rogier. “Bovendien hebben we zeven nieuwe trailers in bestelling die al gereserveerd zijn voor de verhuur. Ook voor de aankoop of bemiddeling van een nieuwe of gebruikte trailer, trekker of bedrijfswagen weten bedrijven ons te vinden. Wij bespreken de wensen, beoordelen het object en zetten ons netwerk in. Door te bouwen op relaties en samen met klanten op te trekken kun je veel meer bereiken!”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: