Kennisplatform voor Oost Nederland

Siebert & Wassink: Kijk op transfers

Geplaatst op 25 maart 2022
Siebert & Wassink: Kijk op transfers

Fred-Ric Schrijvers – Financieel Directeur/CFO bij Vénilia Décor – Enschede

Fred-Ric is onlangs gestart als Financieel Directeur/CFO bij Vénilia Décor in Enschede, onderdeel van de Oostenrijkse Windhager Group. Hij is o.a. verantwoordelijk het analyseren, vastleggen en prognosticeren van operationele, commerciële en financiële kengetallen. Fred-Ric is onderdeel van het managementteam, de rechterhand van de CEO en de verbinder tussen de business en finance. Hij gaat een significante bijdrage leveren aan de verdere groei en professionalisering van deze organisatie; een belangrijke leverancier op het gebied van decoratieve pvc-folie, tafelkleden en industriële folie.

Maurice Uytdewilligen – Operationeel Directeur bij Makso Assemblage – Veenendaal

Maurice Uytdewilligen is als Operationeel Directeur bij Makso Assemblage in Veenendaal o.a. verantwoordelijk voor de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hij gaat de organisatie effectief en gestructureerd stroomlijnen, integrale samenwerkingen versterken. Bij Makso Assemblage staan zowel kwaliteit en efficiency als moderne techniek hoog in het vaandel. Hierdoor is er sprake van een dynamisch proces en wordt er een hoogwaardig product geproduceerd en geleverd. Van prototype tot en met serie grootte tot meer dan 350.000 stuks per jaar, maar ook voor het testen van PCBA’S en voor complete samenstellingen; Makso Assemblage heeft het allemaal in huis.

Jorrit Erps – Teammanager bij CIZ – Zwolle

Jorrit Erps is onlangs gestart als Teammanager voor de regio Noordoost Nederland bij CIZ in Zwolle. Hij is integraal verantwoordelijk voor de operationele uitvoering en resultaten van meerdere operationeel zelfstandige teams (OTZ’s). Jorrit is onderdeel van het regionaal MT en hij werkt landelijk vanuit verschillende aandachtsgebieden/portefeuilles aan de ontwikkeling van het strategisch en tactisch beleid voor de landelijke organisatie en de doorvertaling daarvan naar de regio. Het CIZ beoordeelt of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS.

Wilko Pierik – Managing Director bij Hatrans Logistic Service– Oldenzaal 

Bij Hatrans Logistic Services in Oldenzaal is Wilko Pierik onlangs gestart als Managing Director. Hij is o.a. verantwoordelijk voor visieontwikkeling en het bepalen van de strategische koers. Als betrokken, inspirerende en strategisch leider herkent én benut hij potentieel in de markt. Daarnaast heeft hij oog voor potentie in medewerkers en betrekt hen bij het optimaliseren van verschillende processen. Hatrans Logistic Services is sinds 1976 een vooraanstaand logistiek dienstverlener die Europese wegtransporten en wereldwijde luchtvracht, zeevracht, railtransport, koerier en pakketverzending inclusief bijbehorende douanedocumenten organiseert.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: