Kennisplatform voor Oost Nederland

Siebert & Wassink is verhuisd naar Hengelo

Geplaatst op 6 september 2022
Siebert & Wassink verhuist naar Hengelo

Je moet bewegen om in de zon te blijven zeggen ze bij Siebert & Wassink. Dus daar staan ze voortaan; in de zon op hun nieuwe balkon van hun kantoor aan de Demmersweg 2 te Hengelo. Sinds de start van het adviesbureau, exact 22,5 jaar geleden, hield Siebert & Wassink kantoor in Enschede. Eigenlijk groeide het bureau voor werving, selectie, assessment en advies al jaren geleden uit haar kantoor aan de Enschedese Boddenkampsingel. Maar het thuiswerken door COVID-19, het kantoor in Lichtenvoorde en een recente uitbreiding naar Apeldoorn gaven tijdelijk lucht. 

Op 2 mei jl. namen Johan Siebert, Joris Wassink en Tom Kleizen, samen de SWK-Groep, het kantoorgebouw aan de Demmersweg 2-18 over van Deltaborgh Investments, het vastgoedbedrijf van de familie ten Hag Groep. In een paar maanden tijd gaven zij het pand zowel van binnen als van buiten een complete make-over.

‘Zonder inzicht geen uitzicht’. Dit credo zag je wanneer je uit het raam van het kantoor in Enschede naar buiten keek. Een voortdurende reminder aan de klanten en collega’s dat vooruitgang altijd begint bij zelfinzicht en leren start met reflecteren. Het omgekeerde blijkt ook waar. Een ander uitzicht geeft ook een nieuw perspectief. Een realiteit bestaat immers altijd uit verschillende gezichtspunten. “Als we de moeite en de moed tonen om vanuit het perspectief van de ander te kijken, dan komen we samen veel verder”, aldus partner Johan Siebert. Het nieuwe kantoor geeft ruimte aan de ambitie van Siebert & Wassink én van zusterbedrijf Ventiv Engineers. Nu nog goede buur, straks huisgenoot.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: