Kennisplatform voor Oost Nederland

SignSellers ontvangt het SI’BON-keurmerk “Erkend Signbedrijf”

Geplaatst op 6 februari 2024
SignSellers ontvangt het SI'BON-keurmerk "Erkend Signbedrijf"

SignSellers B.V. uit Lochem ontving afgelopen week het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON, de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame. Door deze erkenning maakt SignSellers nu deel uit van een geselecteerde groep signbedrijven die voldoen aan de hoge eisen van kwaliteit en professionaliteit die voor dit keurmerk nodig zijn.

Een blijk van kwaliteit en vakmanschap

Het keurmerk wordt uitsluitend toegekend aan signbedrijven die voldoen aan de hoge eisen voor apparatuur, materialen, productkennis, vakbekwaam personeel en het naleven van veiligheids- en milieunormen. SignSellers heeft daarin de toets van SI’BON  doorstaan en de erkenning verdiend.

Waardevolle erkenning verhoogt vertrouwen

Met de aansluiting bij de SI’BON maakt SignSellers nu deel uit van een organisatie met bijna 400 bedrijven die elkaar informeren over de nieuwste ontwikkelingen en eventuele samenwerkingen kunnen aangaan om landelijk te kunnen opereren. Het keurmerk zorgt voor SignSellers voor herkenbaarheid binnen de signbranche en voor opdrachtgevers is het een garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Het geeft klanten en bedrijven in de regio extra vertrouwen in SignSellers.

SignSellers

SignSellers B.V. is een prominente speler in de signbranche en verzorgt het volledige traject van ontwerp tot en met de productie en realisatie van binnen- en buitenreclame. Het productaanbod is zeer breed en omvat producten als gevelreclame, autobeletteringen, instore reclame en bewegwijzering.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: