Kennisplatform voor Oost Nederland

Sintecs is verhuisd naar high-tech systems park

Geplaatst op 17 september 2018

Sintecs heeft het afgelopen jaar 10 nieuwe medewerkers aangenomen en het kantoor in het centrum van Hengelo werd (veel) te klein. Het bedrijf verhuisde in juni naar Gebouw N, een voormalig Thales gebouw op het High Tech Systems Park.

Gebouw N is gerenoveerd met oog voor de historie, en klaar voor een volgende ronde high-tech ontwikkelingen. Sintecs kan er de komende jaren goed doorgroeien. In dit gebouw in het hart van het High Tech Systems Park heeft Sintecs een ruim kantoor voor alle medewerkers en een modern lab voor het testen en productierijp maken van complexe elektronica.

Sintecs deelt een moderne centrale hal met veel overlegplekken met de andere high-tech huurders. Ze kan gebruik maken van goed geoutilleerde vergaderruimtes en zelfs van een grote “collegezaal” voor trainingen en events.

 

Over Sintecs

Wij helpen om complexe elektronica te ontwerpen die wél werkt.
Onze hulp begint vaak met troubleshooting van een prototype van de klant. De volgende keer schakelt die klant ons in voor analyse van hun board, nog vóór ze prototypes bestellen. Als vervolgstap besteden ze het hele pcb design aan ons uit. Op het hoogste niveau doen we het volledige elektronica ontwerp.

We helpen onze klanten al 20 jaar met het ontwerpen van betrouwbare, high-end, high-speed hardware. Daarom weten we als geen ander dat elektronica-ontwerpen beter worden van een nauwe samenwerking van experts in schema-ontwerp, analyse, en PCB layout. Onze engineers hebben in gedegen begrip van analyse resultaten. Ze werken continu nauw samen om complexe electronica te onwerpen die wél werkt.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: