Kennisplatform voor Oost Nederland

Slagharen opent nieuwe attractie Red Bandits Adventure

Geplaatst op 26 april 2023
Slagharen opent nieuwe attractie Red Bandits Adventure

Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft recent Red Bandits Adventure officieel geopend. De overdekte attractie neemt bezoekers van alle leeftijden mee op een boottocht langs spannende scènes met rood gemaskerde bandieten in de hoofdrol. Honderden bezoekers, trouwe fans en de wethouder van de gemeente Hardenberg waren getuigen van de feestelijke opening.

De attractie is de uitvalsbasis van de beruchte boevenbende Red Bandits, die al enkele jaren een vast onderdeel zijn van het entertainmentprogramma in Slagharen. In hun ‘cave’ proberen ze nieuwe bendeleden te werven. Maar dat pakt niet helemaal goed uit. Bezoekers varen in ronde bootjes langs rijkelijk gedecoreerde scènes en worden door licht- en geluidseffecten meegenomen in het verhaal.

Zoektocht nieuwe bendeleden

Dave Storm, algemeen directeur van Slagharen: “Red Bandits Adventure vertelt een modern Wild West verhaal dat kinderen bijblijft. Dat is precies waar we bij Slagharen op koersen: unieke herinneringen die generatie op generatie naverteld kunnen worden.” Trots vervolgt hij: “De afgelopen maanden hebben we met een team specialisten keihard gewerkt aan de attractie. De iconische attractie Wild West Adventure is in vijf maanden volledig getransformeerd en heeft daarmee een tweede leven gekregen. Die doorlooptijd is echt een teamprestatie. De eerste positieve reacties en blije gezichten van gasten zijn een kroon op ons werk. Daar doen we het voor.”

60 jarig jubileum

In het pinksterweekend van 1963 opende Slagharen haar deuren. Dit grote feestjaar presenteert het attractie- en vakantiepark het hele jaar door vernieuwingen. Naast de nieuwe beleving Red Bandits Adventure is onlangs kiprestaurant Wild Wings toegevoegd aan het horeca-aanbod en staan parkmascottes Randy en Rosie met een gloednieuwe parkshow op de planken. Dit jaar zijn ook de nieuwe Red Rock Cottages in gebruik genomen op het vakantiepark. Later dit jaar volgen nog meer verrassingen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: