Kennisplatform voor Oost Nederland

slapen op het water bij Mañana Mañana

Geplaatst op 15 juni 2016
Manana Manana festival

Twee dagen voor de start van het meest relaxte festival van Nederland komt Mañana Mañana met een primeur: slapen op het water. De Mañana Mañana bezoeker met het mooiste verhaal over zijn of haar bijzondere vriend(in) mag deze unieke festivalervaring gaan beleven. En terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de opbouw van het festival gingen de laatste dagkaarten voor zaterdag over de toonbank.

Slapen op het water op Mañana Mañana!
Komend weekend is het tijdens Mañana Mañana mogelijk om het hele weekend te overnachten op het water, onder de heldere Hummelse sterrenhemel. Mañana Mañana roept via Facebook op om suggesties te doen: ‘Ken jij iemand die jij zo’n luxe plek gunt omdat hij/zij al jaren jouw steun en toeverlaat is, verzot is op in slaap gewiegd worden door het kabbelende water, iets te vieren heeft, er nodig eens tussenuit moet of… Zeg het maar!’

Dagkaart Zaterdag uitverkocht, maar geen nood!
De Dagkaart Zaterdag is niet meer verkrijgbaar. Deze zijn ook niet meer aan de dagkassa verkrijgbaar aanstaande zaterdag. Voorlopig zijn er nog voldoende vrijdag- (78% verkocht) en zondagkaarten (77% verkocht). Festivalliefhebbers die er op zaterdag bij willen zijn kunnen ook nog kiezen voor een Passe-partout (incl. camping).

Pimp je vader op Mañana Mañana
Op zondag 19 juni laten we vaderdag niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Alle relaxte festivalvaders mogen zich op Landgoed Enghuizen te Hummelo schrap zetten. Want bij de stand van ‘Pimp Je Vader’ worden de papa’s op Mañana Mañana door hun kroost onder handen genomen voor een onvergetelijke vaderdag.

Klassiek zomeravondconcert als vierde festivaldag van Mañana Mañana
Op donderdagavond 16 juni kunnen bezoekers tijdens Mañana Classica genieten van een zomeravondconcert met klassieke muziek van het Arosa Trio. Tickets voor dit zomeravondconcert kosten maar 15 euro. Bezoekers met een Passe-partout (incl. camping) mogen dit speciale concert met klassieke muziek van wereldniveau gratis bijwonen en zo hun favoriete festivalweekend uitbreiden met een extra avond. Het programma van Mañana Classica wordt gecomplementeerd met optredens van Mechteld Karlien de Jongh (harp) en Derk Jan Terpstra (13-jarige pianist).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: