Kennisplatform voor Oost Nederland

­Smart Industry Event 2022 – Sustainable impact through smart innovations

Geplaatst op 6 mei 2022
­Smart Industry Event 2022 – Sustainable impact through smart innovations

De snelle verandering van onze wereld zorgt ervoor dat we slimmer, flexibeler en duurzamer moeten worden. Als Innovatie platform voor de maakindustrie van Nederland richt het Smart Industry event zich dit jaar op “Sustainable impact through smart innovations”.

Op 12 mei organiseren Innovadis, Novel-T, Say Yeah, Boost en de Verenigde Maakindustrie Oost Nederland het Smart Industry Event in de Grote Kerk in Enschede. Het Smart Industry Event is een event dat voor het top-level management en CEO’s uit de maakindustrie wordt georganiseerd, met dit jaar als thema “Sustainable impact through smart innovations”. Duurzame impact, innovatieve productie en slimme businessmodellen staan hierbij centraal.

Samen met keynote sprekers André Kuipers en Kim Spinder nemen verschillende leiders uit de maakindustrie je mee op hun reis naar de maakindustrie van morgen. Laat je inspireren, enthousiasmeren en doe ideeën op om je eigen organisatie naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zijn er ook netwerkmogelijkheden en is er aansluitend een borrel.

Smart Industry Event 2022

Donderdag 12 mei

Grote Kerk, Enschede

Ontvangst om 12.30 uur

Het volledige sprekersprogramma is te vinden op de speciale event website www.gosmartindustry.nl. Wil je binnen de maakindustrie vooruitstrevend zijn en heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan wil je dit niet missen. Het event draait om het thema duurzaamheid, niet alleen in het programma zelf vind je dit terug, maar ook in de organisatie van het event.

Vanuit Kijk op Oost Nederland mogen er 20 kaarten worden weggegeven voor dit event. Met de code KIJK2022 kun je een gratis plek reserveren.

Tickets

Tickets zijn te boeken via: https://www.eventbrite.nl/manage/events/274211081727/tickets

Met de kortingscode kun je het event gratis bezoeken. Zodra je op ‘registreren klikt, kom je in een pop-up scherm waar je de code kunt invoeren (vergeet niet om op ‘toepassen’ te klikken), zo ontvang je het ticket gratis.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: