Kennisplatform voor Oost Nederland

SmartHub Achterhoek: honderden stages liggen op straat

Geplaatst op 28 april 2023
SmartHub Achterhoek: honderden stages liggen op straat

In vier Nederlandse studentensteden kom je het tegen: green graffiti van SmartHub Achterhoek, op de stoep en op straat. Het wijst studenten op de vele uiteenlopende stages en afstudeeropdrachten bij zo’n 200 Achterhoekse werkgevers. 

De tijdelijke duurzame graffiti is ’s nachts aangebracht op looproutes van studenten van en naar hogeschool of universiteit. Bij stations, bushaltes en rond de campus kom je ze tegen. In Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Deventer. Deze vorm van guerillamarketing leidt hopelijk veel studenten naar de vernieuwde website van SmartHub Achterhoek met veel vacatures en praktijkverhalen van stagiaires en afstudeerders.

SmartHub Achterhoek

SmartHub Achterhoek is een non-profit platform dat studenten uit heel Nederland verbindt met zo’n 200 Achterhoekse werkgevers. Al deze werkgevers bieden studenten een warm welkom, aantrekkelijke opdrachten en goede persoonlijke begeleiding. Op smarthub.nl vind je de vacatures van al deze werkgevers in één overzicht en kan je direct contact opnemen met de werkgever. Naast de vacatureportal geeft SmartHub gratis workshops en trainingen voor stagiaires en afstudeerders bij de aangesloten werkgevers.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: