Kennisplatform voor Oost Nederland

Speciaaldrukkerij Max. Aarts is nu FSC gecertificeerd

Geplaatst op 7 november 2017
Speciaaldrukkerij Max. Aarts is nu FSC gecertificeerd

Max. Aarts is al sinds jaar en dag bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft ook actief meegewerkt aan verantwoord bosbeheer door uitsluitend gebruik te maken van leveranciers die FSC-gecertificeerd zijn. Nu is Max. Aarts ook zelf FSC-gecertificeerd. FSC (Forest Stewardship Counsil of Raad voor Goed Bosbeheer) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. Zij stellen wereldwijde standaarden voor bosbeheer op met daaraan gekoppeld een keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft aan dat er grondstoffen worden gebruikt die uit verantwoorde bossen komen.

Wij als drukkerij realiseren ons heel goed dat een groot deel van onze grondstoffen uit papier bestaat en het is dus belangrijk dat wij hier op een zo verantwoordelijke manier mee omgaan. Het FSC-keurmerk van Max. Aarts geeft niet alleen aan dat wij gecertificeerd zijn, maar ook onze leveranciers voldoen aan de eisen voor het FSC –keurmerk. De FSC Chain of Custody (COC) geeft aan dat alle FSC-producten en FSC-stromen door het bedrijf traceerbaar en herkenbaar zijn. Ons officiële COC nr is DNV-COC-001539.

Bent u dus op zoek naar een FSC gecertificeerde drukkerij die etiketten, flexibele verpakkingen en banderollen kan voorzien met FSC-keurmerk, dan bent u bij Max. Aarts aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: