Kennisplatform voor Oost Nederland

Spreker uit India tijdens mini-symposium Marketing, Sales en Branding

Geplaatst op 22 december 2017
Spreker uit India tijdens mini-symposium Marketing, Sales en Branding

Het nieuwe jaar biedt voor bedrijven en organisaties weer nieuwe kansen, maar ook uitdagingen. De economie groeit, de digitalisering draait op volle toeren. Met de juiste kennisvoorsprong kunt u 2018 goed beginnen. Tijdens het mini-symposium “Marketing, Sales & Branding – dit is wat je moet weten”, dat op 23 januari 2018 wordt georganiseerd in Hengelo, worden ondernemers bijgepraat door ervaren sprekers uit binnen en buitenland, waaronder top 100 marketing technologie influencer Yaagneshwaran Ganesh uit India.

De organisatie bestaande uit een samenwerking van diverse bedrijven uit Twente waaronder Hypovisie Twente, FPI Consultancy en Hendriksen Accountants & Adviseurs zijn trots op de line-up van sprekers. Speciaal voor dit symposium is de marketing strateeg, auteur en spreker Yaagneswaran Ganesh uit India uitgenodigd om te vertellen over wat een ‘Syncfluencer’ is en waarom elke ondernemer dat zou willen worden. Samen met Christian Fictoor, spreekt hij tijdens de duo-keynote ook nog over de rol van kunstmatige intelligentie in sales & marketing en wat  daaraan heeft om uw concurrentie voor te blijven.

Naast Yaagneshwaran Ganesh zullen ook Bandi Vaczi en Nine Bennink een keynote verzorgen.

Bandi Vaczi van NOA BRND MGMT OPS is merken-man pur sang en vertelt over hoe je effectief werkt aan het bouwen van een sterk merk. Hij deed zijn ervaringen op tijdens zijn werk voor onder andere Apollo Vredestein en Apollo Tyres Ltd in Londen. Nine Bennink van Damsté Advocaten – Notarissen spreekt over hoe u uw merk, uw bedrijfs-identiteit en product-ideeën offline én online beschermt. Als ICT-recht specialist vertelt zij u ook over waar moet u op letten in een globaliserende wereld waar mensen 24/7 online zijn.

Tijdens het mini-symposium “MARKETING, SALES & BRANDING – dit is wat je moet weten” worden de aanwezigen niet alleen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen, maar worden ook praktische tips en handvaten aangereikt. Na het mini-symposium is er ruim gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.

Naast het symposium wordt ook een speciale directeuren-lunch en directeuren-diner georganiseerd waarbij ook de sprekers aanwezig zullen zijn. Deelnemers kunnen zich hiervoor aanvullend aanmelden (http://www.msb-symposium.nl).

Aanmelden is verplicht en kan via de website: http://msb-symposium.nl

Mini-Symposium “Marketing, Sales & Branding – dit is wat je moet weten”.
Datum: 23 januari 2018.
Inloop: 13:00, aanvang: 13:30 uur.
Locatie: Hypovisie Twente, Zaagstraat 7 Hengelo.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: