Kennisplatform voor Oost Nederland

SST Verhuur: “Hou er rekening mee dat bijna alles mogelijk is”

Geplaatst op 23 juni 2017
SST Verhuur: “Hou er rekening mee dat bijna alles mogelijk is”

‘Doar hoof ie nit meer achteran’. Dat is het credo van SST Verhuur uit Diepenheim. Henk Lansink is al jarenlang voor zowel particulieren als bedrijven de ideale vraagbaak als het om het organiseren van een feest of evenement gaat. En niet alleen de vraagbaak: Lansink levert ook. Praktisch alles, van partytent tot hoogwaardige tent, inclusief complete inrichting. Van catering tot attractie.

“Ja, bij ons is in feite alles mogelijk”, steekt de enthousiaste ondernemer van wal. “Onze kracht is, dat we ieder evenement in overleg met de klant op maat inrichten. En daarbij is ons niets te gek: we zorgen voor limousines voor bijvoorbeeld een bruiloft, maar ook voor een Segway of Qugo voor bedrijven die groen rijden willen promoten.”

Geslaagd evenement
SST Verhuur begon met een ‘simpele’ tribune. “Die bouwde ik voor de plaatselijke volleybalvereniging, voor een clinic”, weet Lansink nog. Langzaam, maar gestaag is dat gegroeid naar een bedrijf dat niet alleen maar verhuurt, maar dat ook evenementen organiseert. “Vaak komen opdrachtgevers bij ons met een plan hoe ze het ongeveer willen hebben, wat het thema moet zijn en uiteraard wat het allemaal mag kosten. Daarna gaan wij aan de slag om er een geslaagd evenement van te maken.”

Daarbij let Lansink op de details. “Ik hou bij de opbouw graag de touwtjes in eigen handen. Simpelweg omdat ik eindverantwoordelijk ben voor het eindresultaat. Niet alleen als het gaat om hoe het eruit ziet, maar ook op het gebied van veiligheid. We willen het zo perfect mogelijk doen. Wat dat betreft zegt het heel veel dat veel organisaties en bedrijven steeds weer bij SST aankloppen als ze een evenement willen organiseren.”

Belevenis
“De bijeenkomst, het feest of het evenement moet een belevenis zijn. Voor zowel de klant als de gasten. Daarbij gaan wij tot het uiterste. We zorgen dat alles dat besteld is – desnoods maken we bijvoorbeeld een tribune op maat -, dat de catering tiptop in orde is en dat alle vergunningen en voorzieningen geregeld zijn. De verlichting is in orde, het geluid werkt zoals het hoort én we zorgen desgewenst ook voor toiletvoorzieningen. Dat kan een simpele chemisch toilet zijn, maar ook een luxe toiletunit, passend bij feestelijke gelegenheden.”

Wil de klant een speciale attractie? Dan is dat ook mogelijk. “Een bobslee-simulator, bijvoorbeeld. Of een apparaat, waarmee een wheely op een motor kan worden nagebootst. Hou er rekening mee dat bijna alles mogelijk is.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: