Kennisplatform voor Oost Nederland

Starline Oost BV bouwt nieuw op de Elsmoat

Geplaatst op 25 januari 2017
Starline Oost BV bouwt nieuw op de Elsmoat

Starline Oost BV koopt een bouwkavel op de Elsmoat. Starline Oost BV is official dealer van Starline en Jacuzzi®; in binnen- en buitenland een begrip in de wereld van zwembaden, whirlpools en spa’s, sauna’s, en verwante producten. Starline Oost is gespecialiseerd in de levering van zwembaden, spa’s en wellness projecten, compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties. Starline Oost start in het voorjaar van 2017 met de bouw van een sfeervolle showroom langs de N347.

Starline Oost is al de vijfde ondernemer die dit jaar grond afneemt op de Elsmoat. “De verkoop van kavels op de Elsmoat is dit jaar pas echt goed begonnen” licht Wethouder Span toe. “Hieruit blijkt wel dat de Elsmoat goed voldoet aan de vraag van ondernemers. Starline Oost BV bijvoorbeeld kiest bewust voor deze locatie. Een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten levert past bij de Elsmoat.”

Robert Gerritsen is het bedrijf Starline Oost BV in 2007 gestart en vanaf dat moment al direct gevestigd aan de vonderweg in Enter. Daar wordt een pand gehuurd. “De policy van Starline Nederland is om met zelfstandige dealers de klant optimaal te bedienen. Hierbij hoort een eigen pand dat een zelfde hoogwaardige uitstraling moet gaan geven als de producten die we verkopen, aldus Gerritsen”.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: