Kennisplatform voor Oost Nederland

Start aanlegwerkzaamheden glasvezel op bedrijventerrein Kayersmolen in Apeldoorn

Geplaatst op 30 november 2023
Start aanlegwerkzaamheden glasvezel op bedrijventerrein Kayersmolen in Apeldoorn

Glaspoort start in het begin van 2024 met de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Kayersmolen in Apeldoorn. Hierbij worden bijna 800 ondernemers aangesloten op het netwerk van Glaspoort. Daarna start in het voorjaar van 2024 de aanleg van glasvezel op bedrijventerrein Malkenschoten in het zuiden van Apeldoorn. De verwachting is dat de werkzaamheden in het derde kwartaal van 2024 zijn afgerond.

Bedrijven blijven bereikbaar

De ondernemers op bedrijventerreinen Kayersmolen en Malkenschoten krijgen een razendsnelle internetverbinding via het glasvezelnetwerk van Glaspoort. Hierbij legt zij ongeveer 186 kilometer glasvezelkabels aan om de bijna 800 ondernemers op glasvezel aan te sluiten. Tijdens de aanleg zal de overlast tot een minimum beperkt worden. De bedrijfspanden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar

Vrijblijvende glasvezelaansluiting

Lokale ondernemers kunnen nog toestemming geven voor een vrijblijvende aansluiting in hun bedrijfspand. De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in de panden is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Met de glasvezelaansluiting biedt Glaspoort ondernemers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op digitale ontwikkelingen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: