Startersevent Achterhoek op 7 maart in Hengelo (GLD)

18 februari 2019 Trends

Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ) organiseert samen met de Achterhoekse gemeenten Bronckhorst, Berkelland, Lochem, Oost Gelre en Winterswijk het Startersevent Achterhoek op donderdag 7 maart 2019 van 13.30 – 17.00 uur in het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo (Gld). Iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen in één middag op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Mariël Analbers, startersadviseur bij ROZ.

Willem Buunk, wethouder gemeente Bronckhorst, verzorgt de opening. De starters kunnen kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s als social media, klantenwerving, fiscale en juridische aandachtspunten. Er is een kennisplein met organisaties en bedrijven waar de starters met al hun vragen terecht kunnen. Naast ROZ zijn de volgende organisaties en bedrijven aanwezig: Alfa Accountants en Adviseurs, Finsalus verzekeringen, Go 4 Goals Online Marketing, Ondernemende helden (Day for Change), NickLink, Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, De Startversneller, Steentjes Wolters Mulder Advocaten en ZZP Nederland. Bezoekers kunnen bij Sjoukje Geelink van LOenCO fotografie gratis een professionele profielfoto laten maken.

Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken en andere starters te ontmoeten. Voor inspiratie zorgen Erik Legters van Distilleerderij De Bronckhorst, Iris Hulsteijn van Visser Mode en Pim Michels van Go 4 Goals Online Marketing en Lederhosenwinkel.nl, ambassadeurs van het startersevent. Zij zijn nog niet zo lang geleden zelf gestart met een bedrijf en delen hun ervaringen en tips.

Denk jij na over het starten van een eigen bedrijf? Of ken je iemand met ondernemersplannen? Deelname aan het Startersevent is gratis. Meer informatie en aanmelden kan via de website van ROZ: www.rozgroep.nl/startersevent2019.