Kennisplatform voor Oost Nederland

Stella Fietsen start E-bike verhuur bij Preston Palace

Geplaatst op 29 april 2016
Preston Palace E-bikes

De vonk is overgeslagen tussen de innovatieve ondernemers van Preston Palace en Stella Fietsen. Beide bedrijven bundelen hun krachten. Een opmerkelijke samenwerking voor zowel de hotel- als fietswereld is geboren. Vanaf eind april 2016 wordt de fietsenstalling op het terrein van Preston Palace aangevuld met een flinke voorraad Stella E-bikes. Preston Palace voldoet hiermee aan de wens van haar gasten, Stella Fietsen bereikt haar doelgroep op de perfecte manier en hotelgasten fietsen binnenkort fluitend door het mooie Twente.

Voordelen e-bike
Stella Fietsen, bekend van het proefrit-en-service-aan-huis-concept, pakt de kans om haar doelgroep op een laagdrempelige wijze te bereiken. Het Nunspeetse merk, dat elektrische fietsen levert met een goede prijs/kwaliteit verhouding, brengt de gasten van Preston Palace graag in aanraking met de voordelen die een Stella e-bike biedt. Fietsen met tegenwind door het Twentse landschap wordt ineens ontspanning.

Interessant
Preston Palace ziet in dit snelgroeiende bedrijf een kansrijke partner. Het Twentse horecabedrijf is altijd op zoek naar interessante partijen die een verrijking zijn voor gasten en daarmee een aanvulling op het toch al zeer royale all-inclusive aanbod. De samenwerking met Stella Fietsen is daarvan een perfect voorbeeld. 1+1 = 3 Voor de hotelgasten van Preston Palace was het al goed toeven in het hotel en uitgaanscentrum dat de afgelopen jaren flink is vernieuwd en uitgebreid met nieuwe suites, nieuwe en gerenoveerde hotelkamers, vernieuwde koffiecorner, project ‘The Loc 6313’, nieuwe wellness, etc. Nu is het ook zeer aanlokkelijk om de omgeving op de elektrische pedalen te verkennen. Preston Palace is gelegen aan de rand van het buitengebied. Binnen ‘no-time’ genieten gasten volop van de rust, ruimte en alle gemakken die de Stella E-Bike levert. Deze positieve fietservaring is voor Stella Fietsen een gouden kans om haar doelgroep perfect te bereiken en te bedienen. Met recht een win-win-win situatie!

Exclusief voordeel
Voor gasten van het Twentse hotel hoeft het niet spaak te lopen na die ene prettige E-Bike fietservaring. Zij kunnen deze beleving thuis voortzetten. De gasten van Preston Palace mogen profiteren van exclusief voordeel op een droomfiets van Stella. De Stella servicebus komt graag langs voor een persoonlijk advies.

Ambassadeur voor Twente
Preston Palace is een ambassadeur voor Twente. Lokale bedrijven pikken maar al te graag een graantje mee van het succes van Preston Palace. Het hotel biedt diverse fietsroutes op maat die gratis verkrijgbaar zijn bij het huren van een E-bike. Deze routes gaan langs de mooiste plekjes in de landelijke omgeving. Fietsers stappen af tijdens een tocht, bezoeken de lokale middenstand en zorgen voor meer omzet. Wanneer zij opgeladen terugkeren van een aangenaam verblijf delen zij hun vakantie-ervaring persoonlijk en op social media zoals Facebook.

Optimale service op elk moment
Stella Fietsen en Preston Palace verlenen graag optimale service, zowel voor, tijdens als na het verblijf. Daarom zijn er na de opening van de ‘Stella Stalling’ bij Preston Palace tal van acties gepland. Advies is om de Facebookpagina’s van beide bedrijven (Stella Fietsen & Preston Palace) te volgen en thuis vanuit de luie stoel op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: