Kennisplatform voor Oost Nederland

Stichting Hartpatiënten Nederland start samenwerking met Oad

Geplaatst op 21 februari 2017
Stichting Hartpatiënten Nederland start samenwerking met Oad

De non-profit reisafdeling van de Stichting Hartpatiënten Nederland is een samenwerking gestart met Oad en Horn Tours. Hierdoor kan de stichting een beter en zeer divers pakket aan begeleide busreizen aanbieden. Op deze reizen mag uiteraard iedereen mee.

“Het mogelijke isolement van hartpatiënten, dáár gaat het om. Ze durven vaak de deur niet uit vanwege mogelijke hartproblemen. Vakanties schieten erbij in.” Jan van Overveld, voorzitter van Stichting Hartpatiënten Nederland en oprichter van HartbrugReizen, is er helder over. Het was voor Hartpatiënten Nederland in 1988 de aanleiding om een reisafdeling zonder winstoogmerk op te starten. “Had ik maar eerder geweten dat deze club bestond!”, is een veel gehoorde reactie van klanten na hun eerste reiservaring met de stichting.

Nieuwe reisformule
Oad en HartbrugReizen beginnen dit jaar met een nieuwe reisformule. Er worden diverse geheel verzorgde busreizen aangeboden met medische begeleiding tijdens de gehele reis. Arjan Koster, Directeur touroperating Oad: “Wij zijn erg content met deze nieuwe samenwerking zodat wij gezamenlijk nog meer mensen een fijne vakantie kunnen bieden”

Ontspannen vertrekken en thuiskomen
“Reizigers gaan vanaf nu nog meer keuze, gemak en comfort ervaren”, verduidelijkt Van Overveld. In de nieuwe situatie zijn er vijf opstapmogelijkheden. Er zijn twee centraal gelegen vertrekpunten: Zeddam en Moerdijk. Vanaf meer dan 65 opstapplaatsen door bijna heel Nederland brengen we onze klanten naar Zeddam of Moerdijk. Ze kunnen ook met eigen vervoer naar die plaatsen komen en er tegen een gereduceerd tarief een hotelovernachting boeken. Dan is er nog een aanvullende taxiservice. Van huis naar de dichtstbijzijnde opstapplaats of direct van de voordeur naar Zeddam of Moerdijk.

Iedereen mag mee
Jan van Overveld is blij met de nieuwe HartbrugReizen bus. “Horn Tours bestickerd een bus volledig in onze stijl. Hij zal dagelijks op de Nederlandse wegen rondrijden. De eigen identiteit van HartbrugReizen wordt zo duidelijk herkenbaar. We willen daarmee ook aangeven dat iedereen welkom is bij ons, niet alleen hartpatiënten.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: