Kennisplatform voor Oost Nederland

Stolwijk vanWijk zet met Hugo Versloot in op verdere groei

Geplaatst op 15 september 2020
Stolwijk vanWijk

Na de toetreding van Peter Eskes bij Stolwijk vanWijk Waardegeneratie begin 2019, heeft het kantoor, met vestigingen in Zevenaar, Doetinchem en Wijchen, niet stilgezeten. Per 1 juni 2020 is het team verder uitgebreid met de komst van Hugo Versloot als mede-eigenaar.

Het kantoor wil nog nadrukkelijker inzetten op financiële onderzoeken in het MKB segment en voor investeringsmaatschappijen. Met Hugo komt daar een financiële duizendpoot bij. Peter en Hugo hebben in het verleden intensief samengewerkt bij big four-kantoor EY. Peter is dan ook enthousiast over de toetreding van zijn oud-collega bij Stolwijk vanWijk: “Hugo brengt de kennis en ervaring mee die nodig is om onze due diligence praktijk (onderzoek voorafgaand aan koop of verkoop) verder uit te bouwen.”

Zo heeft Versloot namens EY en BDO de afgelopen 10 jaar verscheidene private-equity-investeerders (privaat vermogen), multinationals en MKB ondernemingen geadviseerd in transactietrajecten. Business ervaring deed hij op bij o.a. Stork Technical Services, Maxeda en Akzo Nobel. Hugo: “Na jaren in loondienst advies te hebben gegeven aan ondernemers op het gebied van fusies en overnames, is het tijd om samen met Peter en Johan (Van Wijk) de veelzijdige Overnamepraktijk van Stolwijk vanWijk uit te bouwen. Onze belangrijkste competenties sluiten naadloos aan bij onze doelgroep: betrokken, hands-on en oplossingsgericht.” Om de groeiambities verder gestalte te geven zijn per 1 september jl. tevens twee nieuwe consultants gestart.

Ondanks financieel onzekere tijden ziet men binnen Stolwijk vanWijk een groei van de transactie dienstverlening. Mede door de coronacrisis ontstaan er andere vraagstukken bij hun klanten, vanuit deze nieuwe vraag heeft Stolwijk vanWijk o.a. de corona-impact-analyse ontwikkeld.

Stolwijk Kennisnetwerk

Stolwijk Kennisnetwerk opereert vanuit kantoren in Doetinchem, Zevenaar en Wijchen. De organisatie investeert, vanuit haar visie op de toekomst, in talentvolle en veelbelovende medewerkers. De 180 medewerkers binnen Stolwijk Kennisnetwerk werken veelal op basis van eigen verantwoordelijkheid. Ze werken klantgericht samen, tonen ondernemerschap, kwetsbaarheid en diepgang. Zo is er een verrassend veelzijdig, marktgericht kennisnetwerk ontstaan waar organisaties terecht kunnen met uiteenlopende adviesvragen.

Stolwijk Kennisnetwerk herbergt naast Stolwijk vanWijk de merken Stolwijk Kelderman,  Stolwijk Philipsen, Vitacon Luteijn, TLA Advies en Stolwijk PietersBerg. Iedere adviseur denkt en werkt oplossingsgericht, met als belangrijk kenmerk dat zij de deur voor klanten openhouden naar het breed georiënteerde eigen netwerk van specialisten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: