Kennisplatform voor Oost Nederland

Student Power verdient een plek in de incubator van Universiteit Twente: Incubase

Geplaatst op 22 februari 2021
Student Power verdient een plek in de incubator van de Universiteit Twente: Incubase

Online vacatureplatform Student Power, een platform dat bedrijven en talentvolle studenten aan elkaar verbindt, is geselecteerd om onderdeel te worden van Incubase, een incubator op de Universiteit Twente die studenten helpt om hun early-stage bedrijf te groeien en succesvol te maken.

Samenwerken
“Ons doel is om actief lid te worden. We helpen bedrijven met het ontdekken van het talent dat zij nodig hebben, en we helpen studenten aan parttimebanen, stages en traineeships die relevant zijn voor hun studie en carrière. Dit is natuurlijk ook weer relevant voor de vele partners van Incubase, of dit nu universiteiten, studenten of ondernemers zijn. Dus we kijken ernaar uit om te zien hoe we samen kunnen gaan werken”, zei Anne Koolen, eigenaar van Student Power.

Overeenkomst
Student Power is onderdeel geworden van Incubase tijdens de livestream van het 1-jarig bestaan van de incubator, waar Koolen de overeenkomst tekende. “Student Power is een uitstekend voorbeeld van een bedrijf dat niet alleen profiteert van onze input tijdens de startup fase, maar tegelijkertijd ook teruggeeft. Incubase kijkt ernaar uit om proactieve partners die snel willen groeien te betrekken, niet alleen voor zichzelf maar ook naast en met de community van andere ondernemers, en met de actieve ondersteuning en deelname van universiteiten en studenten”, zei Mike Verkouter, Manager van Incubase.

Foto: Eric Brinkhorst Fotografie

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: