Kennisplatform voor Oost Nederland

Style CNC Machines: ‘Gaan met die Spaan’

Geplaatst op 2 november 2016
Event Gaan met die Spaan

Op dinsdag 29 november aanstaande wordt bij Style CNC Machines in Bunschoten wederom het event ‘Gaan met die Spaan’ gehouden. Voor iedereen in de verspanende industrie is deze themamiddag een must, want hoofdthema is het leren om op de beste en meest effectieve manier te verspanen.

Voor bedrijven in de metaalindustrie is verspanen regelrechte topsport. Bij het verkennen van de grenzen om op de toppen van hun kunnen te produceren is de juiste uitrusting essentieel voor de beste prestatie.

Het fundament onder een effectieve metaalbewerking wordt gevormd door 3 pijlers: het betrouwbare MC1000 CNC bewerkingscentrum van STYLE CNC Machines zorgt voor een optimaal resultaat, een efficiënt proces en constante workflow. Met de juiste kwaliteitsgereedschappen van Hoffmann Group worden zelfs onder de moeilijkste omstandigheden de beste resultaten behaald en kan flink worden bespaard op de kosten van tooling. Ten slotte zorgt de revolutionaire SolidCAM software van CAD2M voor een betrouwbaar toolpath en optimale prestaties met elk materiaaltype.

Tijdens het event Gaan met die Spaan op dinsdag 29 november a.s. leren de bezoekers efficiënter te verspanen door deze keten op een goede manier vorm te geven. Ook brengt deze themadag de belangstellenden van een CAD-tekening via SolidCAM, naar een STYLE MC1000 bewerkingscentrum, welke een product verspaant met GARANT gereedschappen. Er kan worden gekozen uit een ruim twee uur durende middag- of avondsessie. Voor beide sessies is er gelegenheid voor een lekkere hap en drankje en na afloop is er de mogelijkheid voor een borrel. Het wordt een ideale gelegenheid om kennis te verrijken en bij te praten met vakgenoten over de meest effectieve manier van metaalbewerking.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: