Kennisplatform voor Oost Nederland

Subvention opent ondernemersloket in The Gallery

Geplaatst op 18 augustus 2017
Subvention opent ondernemersloket in The Gallery

Op vrijdag 1 september opent Subvention een ondernemersloket in The Gallery in Enschede. Het subsidieadviesbureau wil dichter bij startende ondernemers en groeiende bedrijven staan. Met een ondernemersloket in kennispark The Gallery, dat zich bevindt op het terrein van Universiteit Twente, is dat een uitgelezen mogelijkheid.

Ondersteuning voor innovatieve ondernemers
Door zich in The Gallery te vestigen hoopt Subvention innovatieve ondernemers beter te kunnen ondersteunen. Vijf dagen in de week zijn startende ondernemers, maar ook groeiende bedrijven in de gelegenheid om vrijblijvend subsidieadvies in te winnen op het gebied van innovatie en investeringen. The Gallery is daar een uitstekende plek voor: het kennispark vormt een verbinding tussen de universiteit en de gevestigde bedrijven. Een broeinest voor innovatieve ideeën. Er is bovendien een grote verscheidenheid aan loketten: van juridische zaken tot internationale businessreizen. Subsidieadvies is daar een welkome aanvulling op.

Ondernemers vaak niet bekend met mogelijkheden
Dat ondernemers vaak niet bekend zijn met subsidiemogelijkheden is iets dat Frank Waleczek, directeur van Subvention, regelmatig tegenkomt: “We spreken vaak ondernemers die geen enkel benul hebben van de kansen die er liggen. De overheid stimuleert innovatie ideeën: met subsidies zorgt ze voor financiële ondersteuning.” Met het ondernemersloket wil Subvention dat bewustzijn vergroten en de drempel van subsidieadvies verlagen. Waleczek: “Vooral voor startende ondernemers kan subsidie net die extra steun in de rug bieden die nodig is voor het slagen van een innovatief project. Er is vaak veel meer mogelijk dan mensen denken”.

Praktische informatie
Subvention is vanaf 1 september te vinden in kennispark The Gallery, Hengelosestraat 500 in Enschede. Het loket 1.07 bevindt zich op de eerste verdieping. Geïnteresseerden kunnen van maandag tot en met vrijdag, tussen 10.00 – 15.00 uur binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek met subsidieadviseurs Niels Boomkamp, Kathleen Bos en Jeroen Veenhuizen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: