Kennisplatform voor Oost Nederland

Succesfactoren op de Duitse markt

Geplaatst op 23 maart 2018

Duitsland speelt een sleutelrol bij succes, kansen en mogelijkheden van het Nederlandse bedrijfsleven in het buitenland. Duitsland is met afstand de belangrijkste handelspartner van Nederland. Nederland verdient dan ook een groot deel van zijn geld “over de grens”. 

De boomende Duitse economie biedt volop kansen voor Nederlandse ondernemers die er serieus over nadenken de stap over de grens te wagen. Overheidsinstanties zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunen MKB-ondernemers en Start-ups hierbij gericht met kennisvouchers voor juridische en fiscale advisering. Goed advies is namelijk een eerste stap bij een grondige voorbereiding op uw markentree in Duitsland.

Over de succesfactoren op de Duitse markt gaat het tijdens een seminar van de Nederlands-Duitse Businessacademie op 18 april a.s. in Kleef (D). De Duitsland-experts Alexander Crämer en Jan Temmink presenteren de belangrijkste succesfactoren voor uw marktbewerking in Duitsland. Aan de orde komen onder andere juridische en fiscale vraagstukken, commerciële aandachtspunten, best practices in verkoop, (online) marketing en communicatie alsmede praktijkervaringen met RVO-kennisvouchers.

Alle informatie op een rijtje

  • Bijeenkomst: Succesfactoren op de Duitse markt
  • Datum: Woensdag 18 april 2018
  • Tijd: 14.00 – 17.00 uur
  • Organisatie: Nederlands-Duitse Businessacademie; www.businessacademie.de
  • Locatie: Siemensstr. 31, D-47533 Kleve
  • Aanmelding: 0049-2821-77570; info@businessacademie.de
  • Contactpersoon: José M.B. de Baan
Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: