Kennisplatform voor Oost Nederland

SunCatch Energiedak uit Goor is dringend op zoek naar collega asbestsaneerders

Geplaatst op 22 juli 2016
SunCatch Asbestsanering

SunCatch Energiedak heeft ondertussen al tien jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. En dat doen ze niet onverdienstelijk zo blijkt. Onze focus ligt op het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren, agrariërs, energiebedrijven, overheid en het bedrijfsleven. We hebben echter onze dienstverlening uitgebreid met een afdeling asbestsanering. Voor 2024 moeten alle daken waar nu nog asbest op ligt zijn vervangen. Onze werkzaamheden spelen zich veelvuldig af op dit soort daken waardoor er de nodige restricties zijn qua werkzaamheden. Veel opdrachtgevers vroegen ons of we hiervoor ook een oplossing hadden en dat heeft ons toen doen besluiten dit aan ons dienstenpakket toe te voegen, aldus Els Hoffland van SunCatch Energiedak.

Dringend op zoek naar nieuwe collega asbestsaneerders
We zijn daarvoor dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die deskundig asbestverwijderaar (DAV) en/of deskundig toezichthouder asbestverwijdering (DTA) zijn. Ze komen terecht in een klein team van jonge gemotiveerde mensen in een afwisselende baan. Uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband, verteld Els Hoffland. De kwalificatie-eisen voor de functies zijn als volgt;

  • Geldige certificaten (DAV of DTA)
  • VCA-(VOL) diploma
  • Geldige medische verklaring
  • Fittest certificaat
  • Certificaat adembescherming
  • Rijbewijs B(E)
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie

Mochten geïnteresseerden nog vragen hebben of willen reageren dan kunnen ze regeren via els@suncatch.nl, maar bellen mag uiteraard ook via nummer 0547-7123 00 en vraag naar Els Hoffland.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: