Kennisplatform voor Oost Nederland

Switch IT Solutions levert hardware aan Veiligheidsregio Twente

Geplaatst op 2 maart 2020
Switch IT Solutions levert hardware aan Veiligheidsregio Twente

Veiligheidsregio Twente heeft Switch IT Solutions geselecteerd als leverancier voor ICT-hardware, presentatieschermen en mobiele apparatuur voor de komende jaren. De bestaande ICT-werkplekapparatuur en mobiele devices worden doorlopend naar behoefte vervangen en aangevuld. De aanbesteding had als doel het selecteren van drie leveranciers met wie een raamovereenkomst wordt gesloten voor het leveren van de benodigde apparatuur en accessoires. Switch is één van de drie partners voor de veiligheidsregio in deze. Opdrachten worden door middel van minicompetities nader onder de drie opdrachtnemers in de markt gezet.

Binnen de aanbesteding worden A-merken gevraagd en speelt advisering over de juiste aan te schaffen apparatuur en services een centrale rol. Bij de selectie van de leveranciers is gelet op het feit dat de aanbieders beschikken over marktkennis en flexibel kunnen reageren op snel wijzigende omstandigheden.

Kennis van en ervaring met veiligheidsregio’s

Switch beschikt over uitgebreide expertise en bedient meerdere veiligheidsregio’s op het gebied van ICT, zowel aangaande hardware als ICT-outsourcing. Binnen veiligheidsregio’s is een veilig, hoog beschikbaar en stabiel ICT-fundament niet meer weg te denken. Onder andere om data te benutten voor het doen van voorspellingen om incidenten of rampen te voorkomen en de leefomgeving zo veilig mogelijk te houden.

Switch gaat Veiligheidsregio Twente hierbij ondersteunen waarbij de veiligheidsregio waarde hecht aan nauwe samenwerking, flexibiliteit, inlevingsvermogen en een proactieve houding.

De samenwerking tussen Switch en de veiligheidsregio wordt hiermee geïntensiveerd. Al eerder realiseerden de Twentse partners samen een volledig technisch uitgerust mobiel commandocentrum.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: