Kennisplatform voor Oost Nederland

TCPM investeert in starters op de arbeidsmarkt

Geplaatst op 5 september 2016
TCPM een vliegende start

Technisch personeel kan kiezen tussen werkgevers door de krapte op de arbeidsmarkt. Om voor starters een aantrekkelijke werkgever te zijn moet je iets extra’s kunnen bieden.

Oog voor talent
TCPM heeft oog voor jong, technisch talent. Om net afgestudeerde hbo studenten Werktuigbouwkunde (of aanverwant) een vliegende start van hun carrière te geven, lanceert TCPM Ingenieurs & Adviseurs op 5 september 2016 het TCPM Talentship.

TCPM Talentship
Het TCPM Talentship biedt net afgestudeerde, technische young professionals de kans zich sneller te ontwikkelen dan hun leeftijdsgenoten. TCPM investeert hiermee in starters binnen de industrie. Als engineer bij TCPM werken zij vanuit een vaste baan aan uitdagende, afwisselende projecten en hierdoor ontdekken zij snel waar hun talenten liggen. Het TCPM Talentship biedt diverse interne trainingen en begeleiding waardoor deze talenten verder ontwikkeld kunnen worden. Er is aandacht voor zowel de vakinhoudelijke als de persoonlijke ontwikkeling. Verbreden en delen van kennis gebeurt door praktijkdagen die de diverse kennisgebieden binnen TCPM -zoals engineering, veiligheid en projectmanagement- organiseren.

Door de projectmatige werkwijze bij TCPM wordt er ook sneller ervaring opgedaan en kan kennis direct toegepast worden. Mede door het Talentship zijn de startende engineers beter voorbereid op het uitvoeren van hun werk en hun rol op de werkvloer. De kwaliteit en het plezier in het werk zal hiermee toenemen, zo is de verwachting.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: