Kennisplatform voor Oost Nederland

Team Elektrotechniek wint Team Innovatie Prijs 2022 van ROC van Twente

Geplaatst op 13 mei 2022
Team Elektrotechniek wint Team Innovatie Prijs 2022 van ROC van Twente

Onlangs won team Elektrotechniek met hun project Practicum overal de Team Innovatie Prijs (TIP) 2022. De TIP is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente.

De jury prijst dit team omdat het samen met de studenten een goed bruikbaar offline alternatief wist te vinden voor de uitgevallen praktijklessen. Een simpel idee, maar een mooie vondst. Bovendien ook ROC-breed, op het vo én op basisscholen te gebruiken. Innovatief, tastbaar en dus ook nog eens overdraagbaar!

De jury

De jury bestond uit afgevaardigde docenten studenten van de verschillende Colleges. Zij beoordeelden de projecten op innovatie, duurzaamheid, overdraagbaarheid en toepasbaarheid in de dagelijkse schoolpraktijk. De drie genomineerde teams presenteerden hun project tijdens de uitreiking. Na de drie presentaties brachten de juryleden hun stem uit, zonder te weten hoe het publiek had gestemd. Alle publieksstemmen samen tellen voor 40% mee in het eindoordeel.

De uitslag van de TIP 2022:

  1. Team Elektrotechniek | project Practicum overal
  2. Team Sport & bewegen | project Positieve gezondheid
  3. Team Handel Almelo Rijssen | project Matsi.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: