Kennisplatform voor Oost Nederland

Team Nijhuis voor 4e keer op rij in de Deloitte Technology Fast 50

Geplaatst op 10 september 2018

Voor de vierde keer op rij staat het Digital marketingbureau Team Nijhuis uit Borne in de Deloitte Technology Fast 50. Dat werd gisteren einde dag bekendgemaakt toen Deloitte de vijftig bedrijven bekendmaakte die in de lijst voorkomen. Met een groeipercentage van een indrukwekkende 465% verwacht het Twentse bureau een mooie plek te bemachtigen. Welke plek dat is wordt op 11 oktober in Amsterdam bekendgemaakt.

Om als digital marketingbureau voor de vierde keer op rij in de Deloitte Technology Fast50 te staan is ongelofelijk bijzonder te noemen. Waar het bureau eindigt is volledig afhankelijk van de groei van de andere 49 bedrijven die ook in de lijst staan. Stefano Golia, Managing director: “Onze mensen krijgen veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Deze drie pijlers zijn de basis van het succes van onze klanten en dus ons bureau. Onze mensen zijn het meest belangrijke kapitaal en ik ben ontzettend trots op ons team met deze nominatie. Een team is zo sterk als de zwakste schakel en het feit dat we voor de vierde keer door Deloitte zijn genomineerd geeft aan hoe sterk deze ketting is.”

In 2015 stond het Twentse bureau voor het eerst in de Fast50. Toen direct op plek 12 én nummer één snelst groeiend marketingbureau, met een groei van 809%. In 2016 werd plek 37 bezet en in 2017 plek 42 met een groeipercentage van 252%. Welke plek dit jaar met de groei van 465% -een groei van 200% ten opzichte van vorige jaar – wordt bereikt is nu nog onbekend.

“Team Nijhuis bestaat om bedrijven te laten groeien in leads, omzet en naamsbekendheid. Het feit dat wij voor de vierde keer genomineerd zijn door Deloitte onderstreept dat wij bedrijven succesvol laten groeien middels digitale marketing. Het succes van onze klanten is ons succes”, aldus Gerben Lievers (Strategy director)

De Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Deloitte Technology Fast50 staat voor innovatie, ambitie en een actief ondernemersnetwerk. Een felbegeerde award die succesvol ondernemerschap onderstreept. De Fast 50 is de ranking van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Bedrijven worden genomineerd op basis van hun gerealiseerde omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 – 2017). De ranking van de Technology Fast 50 2018 wordt op 11 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de Fast 50 Awards Ceremony in Amsterdam.

Over Team Nijhuis
Als digital marketingbureau is Team Nijhuis dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Groei is voor Team Nijhuis altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Het bureau is opgericht in 1973 en combineert veertig jaar ervaring op het gebied van strategische marketing en communicatie met de nieuwste kennis over digitale marketing.

Dankzij de groei die Team Nijhuis voor andere bedrijven realiseerde is het bureau de afgelopen jaren zelf ook flink gegroeid. Dat leverde in 2015 en 2016 een FD Gazelle op en viermaal een notering in de Deloitte Technology Fast 50 (2015, 2016, 2017) en 2018 als het snelst groeiende marketingbureau van Nederland. Inmiddels werken er ruim 35+ Digital marketing experts bij Team Nijhuis voor meer dan 150 nationale en internationale klanten in verschillende branches.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: