Kennisplatform voor Oost Nederland

Team Nijhuis uit Borne maakt de hattrick in de Deloitte Technology Fast50

Geplaatst op 5 september 2017
Team Nijhuis uit Borne maakt de hattrick in de Deloitte Technology Fast50

Team Nijhuis is voor de derde keer op rij genomineerd voor een plek in de Deloitte Technology Fast50. De omzet van het digitale marketing bureau groeide met 252%. Welke plek het marketing bureau uit Borne heeft bemachtigd wordt op donderdag 12 oktober in Utrecht bekend gemaakt.

Enige Google Premier partner bureau uit de provincie
Team Nijhuis is samen met drie andere bedrijven uit Overijssel genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. “Maar wij zijn het enige digitale marketing bureau met de Google Premier Partner status dat deze nominatie binnen heeft gehaald”, aldus een trotse eigenaar / Strategy director Gerben Lievers. Samen met  12Build,  CreativeICT en Felloo genomineerd zijn is een hele mooie prestatie voor onze provincie.

Stabiele groei door de jaren
De hattrick in de Deloitte Technology Fast50 bevestigt wederom dat het van oorsprong traditionele marketing bureau de ommekeer naar digitaal heeft gemaakt én heeft vastgehouden. “Je ziet dat onze groei gestabiliseerd is in de afgelopen jaren. In 2015 behaalden wij een twaalfde plek met een groei van 809% en waren wij het snelst groeiende digitale marketing bureau van Nederland. In 2016 eindigden wij als 37e met een prachtige groei van 314%. Mooi om te zien dat wij de groei vasthouden die wij voor klanten ook realiseren”, aldus Managing director en eigenaar Stefano Golia.

De nominatie is al een feestje op zich, maar went eigenlijk nooit. “We willen niet groeien om te groeien, daarvoor bestaan wij niet. Wij bestaan om onze klanten te laten groeien. We hebben zeker even het glas geheven op deze mooie nominatie, maar net als anders staan wij morgen weer vol enthousiasme en energie klaar om voor onze klanten het beste resultaat te behalen.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: