Kennisplatform voor Oost Nederland

Team Nijhuis en FC Twente werken samen aan toekomst

Geplaatst op 4 augustus 2017
Team Nijhuis en FC Twente werken samen aan toekomst

Team Nijhuis werkt sinds dit jaar samen met Nerds & Company aan de nieuwe website van FC Twente. In dit traject levert Team Nijhuis input op het gebied van digitale marketing en fungeren we als sparringspartner op het gebied van de websitebouw.

Nieuwe website FC Twente
Door de jaren heen is de website van FC Twente verouderd en groter geworden. De website is steeds verder uitgebouwd en bijvoorbeeld niet mobiel-vriendelijk. Het gebruik van de website en het vinden van informatie is hierdoor complex is geworden, met name op mobiel.

FC Twente wil daarom een nieuwe website neerzetten die:

  • Aansluit bij de kernwaarden van FC Twente; trots, ambitie & noaberschap;
  • Is afgestemd op de wensen en behoeften van supporters & sponsoren;
  • Bijdraagt aan commerciële doelstellingen van de club.

“We zijn inmiddels drie maanden op weg en er is een mooi fundament gelegd voor de realisatie van een nieuwe website. Afgelopen week is met de bouw van de website gestart”, aldus Mark Timmers (Hoofd Communicatie).

FC Twente verwacht in het najaar van 2017 de nieuwe website te presenteren, maar daar blijft het niet bij.

Tom Schreurs (Hoofd Marketing) licht toe: “De website is ons digitale huis waar we iedereen zo goed mogelijk willen bedienen, de (online) wereld verandert echter snel en daarom blijven we de website na lancering doorontwikkelen. Wanneer we eind dit jaar de website presenteren, maken we op digitaal gebied al stappen voorwaarts. Vanuit die basis willen we onze online dienstverlening naar supporters & sponsoren doorlopend verbeteren.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: