Kennisplatform voor Oost Nederland

Team Nijhuis laat ondernemers kennis maken met digitale marketing

Geplaatst op 8 september 2017
Team Nijhuis laat ondernemers kennis maken met digitale marketing

“Ik hoop dat we ondernemers kunnen inspireren over wat digitale marketing kan betekenen voor ondernemers”, aldus Owner/ Strategy director Gerben Lievers. Waar Lievers het over heeft? Het digital marketing bureau uit Borne heeft haar eerste online cursus digitale marketing voor ondernemers gelanceerd. Ondernemers kunnen in 8 modules van in totaal slechts 90 minuten helemaal gratis digitale marketing leren.

Gratis digitale marketing cursus
Met de gratis online cursus voor ondernemers wil Lievers ingaan op de ontwikkelingen van de markt. “Wij zien dat de bewustwording van en over digitale marketing en wat het voor een bedrijf kan opleveren steeds groter wordt. Er zijn steeds meer succesverhalen, maar ook nog steeds mindere verhalen.” Vooral die laatste groep klopt steeds vaker aan bij Team Nijhuis. Voor een training of bijscholingscursus op het gebied van digitale marketing. Deze vragen van klanten en relaties zijn door Team Nijhuis gebundeld tot de gratis online cursus. “We leren ondernemers niet de knoppen, maar echt de denkwijze en de filosofie”, aldus Lievers.

Team Nijhuis is dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Maar als je de mogelijkheden niet kent, kun je ze ook niet benutten. “De ondernemer kent zijn business het beste en wij digitale marketing. We willen de ondernemer graag meer leren, zonder dat zij zelf aan de knoppen hoeven te zitten. Zodat het echt 1 + 1 = 3 wordt”, aldus Gerben Lievers. Owner / Managing director Stefano Golia vult aan: “Als ondernemer zijnde komt er al verschrikkelijk veel op je pad. Je leest het overal en je weet dat je wat met digitale marketing moet doen. Er is niets mooiers dan dat je al een basis aangeboden krijgt en je als ondernemer de basiskennis leert en hebt. Dan kan je daarna een weloverwogen afweging maken hoe je als ondernemer vervolgens die digitale marketing voor jouw bedrijf inzet.”

Kennis delen met ondernemend Nederland
De gratis digitale marketing cursus past perfect bij de inbound marketing filosofie van het digital marketing bureau. Kennis is er om te delen en waarom zou je dat ook niet doen middels een gratis online cursus?

Op de vraag waarom de cursus gratis gegeven worden antwoord Lievers:

“Wij geloven dat als je niet kunt delen je niet kunt vermenigvuldigen. Als je samen wilt groeien moet je het wel zo doen. Wij willen dat de cursus voor iedereen toegankelijk is.” Team Nijhuis ervaart zelf wat digitale marketing voor een bedrijven kan betekenen in termen van meer omzet en wil dit succes graag delen. Bovendien past het bij de transparantie dat het digitale tijdperk met zich meebrengt.

“Natuurlijk, in de cursus geven wij ook wat ‘geheimen’ prijs, daar kun je niet omheen. We geven een stukje van de receptuur weg, bijvoorbeeld over onze inzet van zoekmachine marketing. Dat is onvermijdelijk.”

Zeker 80% van het koop- en oriëntatie proces gebeurt online. Als je daar als ondernemer niet serieus mee bezig gaat en het voor jouw bedrijf implementeert dan heb je geen business meer. “En dat kan echt sneller gaan dan je denkt.” Als je klanten jouw bedrijf  niet kunnen vinden en jij niet kan vertellen waarom jouw bedrijf anders is dan de meeste concurrenten. Hoe kun je dan groeien?

De cursus digitale marketing
De cursus bestaat uit 8 modules, die verschillende onderdelen van digitale marketing van A tot Z behandelen. Onder veel video’s kunnen cursisten oefeningen downloaden om direct zelf aan de slag te gaan met digitale marketing.

De cursus bestaat uit de volgende modules:

  1. Wat digitale marketing is en waarom dit dé groeimotor is van jouw bedrijf
  2. Hoe je jouw ideale klant selecteert met behulp van persona’s
  3. Ontdek het beroemde See, Think, Do, Care marketingmodel van Google
  4. Waarom optimale vindbaarheid in Google leidt tot meer leads en omzet
  5. Hoe je jouw marketingbudget kunt bepalen en hoe je alles meetbaar maat
  6. Of je digitale marketing zelf moet doen of moet uitbesteden
  7. Hoe je een bureau selecteert voor digitale marketing
  8. Ontdek hoe ruim 500 bedrijven zijn gegroeid dankzij de digitale marketing review

Inmiddels hebben zich al ruim 100 ondernemers ingeschreven voor de cursus. Inschrijven voor de gratis online cursus kan eenvoudig via de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: