Kennisplatform voor Oost Nederland

Techconn 2017 voor maakindustrie groeit

Geplaatst op 8 juni 2017
Techconn

Over één week, op donderdag 15 juni vindt Techconn plaats in Het Hazemeijer te Hengelo. Na het succes van vorig jaar wordt deze beurs, specifiek gericht op beslissers uit de maakindustrie, voor de tweede keer georganiseerd. ‘We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen, de organisatie loopt goed en de deelnemende bedrijven zijn enthousiast’, vertelt Petra Deterink beursmanager van Techconn 2017.

Aansprekend concept
Vorig jaar was de eerste editie met een ander concept dan reguliere beursen. De kosten voor een stand op de beurs zijn relatief laag en het is een all in prijs. Daarbij wordt alles door de organisatie geregeld en georganiseerd; van stand, tot eigen achterwand in huisstijl tot en met catering.  ‘We ontlasten de deel nemers zoveel mogelijk en zetten vooral in op kwaliteit en niet op kwantiteit. Uit een eigen inventarisatie bleek hier veel behoefte aan te zijn. Zowel bezoekers als standhouders zijn vooral beslissers uit de maakindustrie’, aldus Petra Deterink.

Interesse uit hele land en buitenland
Ten opzichte van vorig jaar heeft de beurs stappen gemaakt. ‘We kunnen merken dat we landelijke bekendheid generen en hebben veel exposanten van buiten de regio. Ook vanuit het buitenland is er interesse met deelnemers uit Duitsland. Doordat we meer naar buiten zijn getreden, verwachten we ook meer bezoekers uit Nederland, Duitsland en er is zelfs interesse uit Polen’,  vertelt een enthousiaste Petra Deterink.

Workshops en matchmaking
Bezoekers en exposanten hoeven zich niet te vervelen tijdens Techconn 2017. Bedrijven kunnen zich in de eerste plaats inschrijven voor matchmaking en een gesprek aanvragen met een exposant om nader kennis te maken. Verder worden er workshops gegeven en op de beursvloer zelf kunnen bedrijven natuurlijk ook contacten leggen. Op donderdag 15 juni vanaf 10.00 uur opent Techconn haar deuren tot ’s middags 17.00 uur. Voor exposanten is er aansluitend een walking diner.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: