Kennisplatform voor Oost Nederland

Ter Steege Bouw Vastgoed best presterende werkgever 2016

Geplaatst op 6 december 2016
Ter Steege Bouw Vastgoed best presterende werkgever 2016

Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt elk jaar in zo’n 200 branches welke werkgevers het beste presteren in hun bedrijfstak. In de categorie Bouw en Vastgoed werd Ter Steege Bouw Vastgoed bekroond tot de Best Presterende Werkgever 2016.

De jury kent Ter Steege Bouw Vastgoed onder meer de hoogste score toe op het gebied van knowhow en innovatie binnen de branche. Ook de klant- en servicegerichtheid krijgen de hoogst mogelijke score. Uit het juryrapport: “Ter Steege is continu bezig om haar producten en diensten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van Ter Steege een absolute topper in haar wereld.”

De mens centraal
De nominatiecommissie is ook vol lof over het HRM-beleid. Op onder meer de criteria talentontwikkeling, betrokkenheid en vitaliteit werden de hoogste mogelijke scores toegekend. Nogmaals uit het juryrapport: “In haar organisatie staat de mens in alle opzichten centraal. Ter Steege schept kaders waarin iedereen optimaal kan functioneren, met als doel mensen in hun kracht te zetten en zich te laten ontwikkelen. Talentontwikkeling, dat is waar het om draait. Ter Steege is zuinig op haar medewerkers, waakt over hun gezondheid en kijkt ook naar de lange termijn. Zij is in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de organisatie vertegenwoordigen. Een terechte winnaar!”

17 december: Arbeidsmarkt TV
Het Nationale Business Succes Award Instituut is in het leven geroepen om succes te stimuleren, kennis over succes te delen en succesvolle mensen te verbinden. Op zaterdag 17 december a.s. is

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: