Kennisplatform voor Oost Nederland

The Base is Zutphense fitnessclub van het jaar

Geplaatst op 2 december 2019
The Base is Zutphense fitnessclub van het jaar - Kijk op oost nederland

The Base Fitness and More is uitgeroepen tot fitnessclub van het jaar van Zutphen. Deze jonge sportschool liet andere scholen in de gemeente ver achter zich. Eigenaar Ramon Spekschoor en zijn collega ontvingen de Dutch Fitness Award uit handen van fitnessgoeroe Faya (Fajah Lourens) tijdens de Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht.

“Erg leuk. Het was een verrassing dat we genomineerd waren”, vertelt Ramon Spekschoor na afloop van de uitreiking.

Ramon is pas tweeënhalf jaar geleden met zijn sportschool begonnen. Dat hij meteen al zoveel publieksstemmen wist te vergaren, heeft hem verrast. “Waarschijnlijk hebben we de stemmen gekregen omdat wij niet zomaar een reguliere sportschool zijn. Bij ons is het gevoel van ‘thuis’ heel hoog. Klanten krijgen het gevoel dat ze bij de familie horen. En het komt vermoedelijk ook door de manier waarop wij met klanten omgaan: wij doen gewoon normaal, we verkopen geen onzin en er heerst een gemoedelijke sfeer. We willen proberen het voor iedereen die naar de sportschool toekomt even leuk te maken. De award voelt voor ons dan ook echt als een stukje waardering.”

www.thebasefitness.nl

(fotobijschrift) Ramon Spekschoor (links) en Niek Elshof ontvangen de award voor fitnessclub van het jaar in de gemeente Zutphen van fitnessgoeroe Faya. (Erik Peek Fotografie)

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: