Kennisplatform voor Oost Nederland

TinQ geeft zondag gratis tanken weg in Enter

Geplaatst op 9 februari 2023
TinQ geeft zondag gratis tanken weg in Enter!

Inwoners van Enter en omgeving profiteren aankomende zondag van een wel heel bijzondere actie: TinQ verloot bij haar locatie aan de Rijssenseweg 38 in Enter in totaal 33 cheques aan tanktegoed. De knaller van de dag: een tankvoucher van maar liefst €2.000,-. Het prijzenspektakel start om 13:00 uur. Het enige wat men nodig heeft voor deelname is een gratis lot dat nu al te verkrijgen is via de TinQ4U app.

TinQ telt af naar het nieuwe TinQ Raceseizoen met de TinQ RACE Countdown. Sinds begin januari is het promoteam steeds in een andere provincie te vinden onder het motto “vind ons en win”. Er wordt flink uitgepakt: in totaal heeft de organisatie voor deze countdown een prijzenpot van maar liefst €100.000 aan tanktegoed beschikbaar gesteld. Eerder was het promoteam al te vinden in o.a. Franeker, Emmen, Middelburg en Groningen. Ook hier verlootte TinQ in totaal al duizenden euro’s aan tanktegoed. Nu is het de beurt aan Enter.

Wat moet je doen?

Deelname aan de winactie op het TinQ tankstation is (alleen) mogelijk op vertoon van het Countdown lot via de TinQ4U app. Tussen 13.00 uur en 13:30 uur geeft het TinQ promoteam elke deelnemer een extra fysiek lot. Direct aansluitend zal om 13:30 uur live de verloting van de 33 cheques aan tanktegoed starten. “Zorg dat je op tijd aanwezig bent met de TinQ4U app op je telefoon” aldus TinQ.

Om alles soepel te laten verlopen roept het bedrijf de fans op om lopend, met de fiets of met de scooter naar het tankstation te komen. Het tankstation zal, tijdens de winactie, voor alle voertuigen gesloten zijn.

Een middag vol FUN

De middag belooft niet alleen spannend maar vooral ook heel gezellig te worden! Met een live presentator, een geweldig promoteam en muziek wordt gezorgd voor het nodige entertainment. Deelname is geheel gratis; een ieder die zich vóór 13:30 meldt bij het promoteam met de TinQ4U app op zijn/haar telefoon ontvangt het gratis lot.

TinQ nodigt een ieder van harte uit om deel te nemen aan de actie. De app kan gratis worden geïnstalleerd. Meer is niet nodig, met uitzondering van een dosis geluk!

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: