Kennisplatform voor Oost Nederland

Afscheid Ton ter Bekke bij Ondernemersclub Marslanden

Geplaatst op 12 februari 2021
Afscheid Ton ter Bekke bij Ondernemersclub Marslanden

Met de overhandiging van een mooie bos bloemen en een kistje wijn bedankte Rinke Beverwijk, voorzitter van de OCM, Ton ter Bekke voor zijn inspanningen voor de OndernemersClub Marslanden. Eind december 2020 stopte Ton na meer dan 30 jaar met zijn werkzaamheden voor de OCM.

Sinds eind jaren ‘80 was Ton ter Bekke eerst als bestuurslid en later in de functie van bestuurssecretaris betrokken bij de oprichting en ontwikkeling van de ondernemersvereniging van bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle. Ton had vorig jaar aangegeven te willen stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden. Eerder was Ton ook al actief als bestuurssecretaris bij andere ondernemersverenigingen in Zwolle.

Verbindende rol
Voorzitter Rinke Beverwijk prees Ton om zijn verbindende rol tussen de ondernemers en tussen overheidsorganisaties en de ondernemers. ‘Als oud-wethouder kent hij de gemeentelijke organisatie als geen ander en in de loop der jaren heeft hij gezorgd voor een goede samenwerking tussen de ambtenaren en de ondernemers. En voor onze club had hij alle stukken altijd keurig op orde en werkte hij zeer nauwgezet. Dat is ontzettend prettig voor een bestuur.’

Bij de eerstvolgende bijeenkomst, die wordt gehouden wanneer de leden elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, zal het bestuur uitgebreider stilstaan bij de inzet van Ton voor de vereniging en kunnen de leden persoonlijk afscheid nemen.

Binnen de geledingen van de OCM heeft het bestuur een nieuwe secretaris gevonden in de persoon van Richard Marissen. Hij is met zijn communicatiebureau Comma al tientallen jaren lid van de ondernemersvereniging en is nu namens het bestuur van de OCM contactpersoon voor (nieuwe) leden en externe organisaties.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: