Kennisplatform voor Oost Nederland

Topsprekers bevestigd voor Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Geplaatst op 6 februari 2018

5 februari 2018 – 14 juni is het al weer zover: de derde editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Van 13.00 uur tot 22.30 in Het Havenkwartier in Deventer. Een groot evenement ,dat draait om beter presteren met je organisatie: nieuwe businessmodellen, leiderschap in een veranderende wereld, innovatie in zorg, nieuwe vormen van democratie staan centraal. De organisatie laat met trots weten dat het programma al flink vorm krijgt en een aantal topsprekers is bevestigd:

Remco Claassen: volgens kenners de beste leiderschapstrainer van Nederland, gaat het festival afsluiten met een geweldig verhaal over (verdere) ontwikkeling van talent o.h.g.v. leiderschap en effectiviteit.

Jolande Tijhuis: voorzitter RvB van Vincent van Gogh (GGZ), vertelt over hoe ze de afgelopen jaren haar organisatie succesvol veranderde.

Martijn Aslander: lifehacker van het eerste uur en mede-auteur van bestseller ‘Nooit Af’ en altijd goed voor een prikkelend betoog.

Maarten Ducrot: oud-wielrenner en nu tv-commentator, neemt je aan de hand van zijn wielerervaring mee in zijn visie op het samenstellen van een succesvol team.

Gijs van Wulfen: auteur van ‘Managementboek van het Jaar 2017’ vertelt over succesvol innoveren.

Allard Droste: toverde als ondernemer metaalbedrijf Aldowa om tot een succesvolle zelfsturende werkomgeving en schreef daarover de bestseller ‘Semco in de polder’.

Ineke Hurkmans: founder van Jump Movement waardoor al meer dan 55.000 deelnemers wereldwijd een ‘jump’ ervaren hebben.

Hans Vermaak: stond aan de basis van de kleurentheorie en door collega’s gekozen als de invloedrijkste adviseur van Nederland.

Jan Rotmans: maakt de verbinding tussen hoofd, hart en handen en gaat in op de omwenteling die de democratie en het openbaar bestuur in Nederland nodig hebben.

Joël Aerts: geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid komt spreken over leiderschap(sontwikkeling). Na het succes van MBA in één dag dat hij met Ben Tiggelaar samen schreef is zijn nieuwe boek net uit.

Jeroen Kemperman: senior manager Strategie & Business development bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis, komt vertellen over het Virtuele ziekenhuis: een ziekenhuis zonder bedden en vierkante meters is veel dichterbij dan je denkt. Hoe ziet dat eruit, waar liggen de mogelijkheden en belemmeringen?

Opzet festival
Het kennisfestival is een groot evenement met maar liefst 65 sprekers, meer dan 10 artiesten op 5 verschillende podia. Dat is wat de organisatoren voor ogen hebben. Een dag met de inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival. Met een heus blokkenschema. Zodat iedere bezoeker z’n eigen programma kan samenstellen. Een bekende spreker op het grote podium of een creatieve kleine sessie in een theaterwagen. Met dit jaar zelfs een grote tent op het water. ‘In een leuke omgeving leer je nou eenmaal veel makkelijker’.

Kaarten via de website
Kaarten kosten € 195,-. Ze zijn te koop via http://www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl/tickets/. Voor groepen geldt een korting. Op de site staat alle informatie. Ook is het dit jaar mogelijk er een tweedaagse van te maken.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: