Kennisplatform voor Oost Nederland

TrendsExpo 2018 heeft speciaal aanbod voor ZZP’er

Geplaatst op 28 maart 2018

De komende editie van TrendsExpo speelt in op de wens van ZZP’ers om ook deel te nemen aan dit unieke business event voor Regio Zwolle en Oost Nederland. Er komt een ZZP-plein en een speciaal beursaanbod voor ZZP’ers.

ZZP-plein
Vaak is voor de ZZP’er het deelnemen aan een beurs als deze niet haalbaar omdat een complete stand moet worden afgenomen. Of je hebt als ZZP’er het gevoel dat je verloren gaat tussen het aanbod van grotere standhouders. Daarom ontwikkelt TrendsExpo speciaal voor deze doelgroep een passend aanbod. Er komt een fraai ZZP-plein waar gedurende de twee beursdagen zich zo’n 20 tot 30 ZZP’ers kunnen presenteren.

Eigen stand/desk
De ZZP’er krijgt op het plein de beschikking over een kleine stand/desk ter grootte van ca. 1,5 m2. Daarop wordt je logo geprint. Tevens wordt je naam vermeld op de website van TrendsExpo alsook op de digitale toegangskaarten. De prijs voor dit alles bedraagt 495,00 exclusief BTW. Werk je veel samen met een andere ZZP’er of ZZP’ers dan biedt dit ook een uitgelezen kans om samen deel te nemen. Met elk je eigen stand/desk, met jouw unieke product of dienst én met jullie gezamenlijke expertise.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu. Meldt u aan bij: Personal Publish, Burgemeester Drijbersingel 25, 8021 DA ZWOLLE, telefoon 038 – 30 30 220 of via mail kim@personal-publish.nl.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: