Kennisplatform voor Oost Nederland

TSH biedt Solid Partners ondernemend platform voor groei

Geplaatst op 9 april 2024
TSH biedt Solid Partners ondernemend platform voor groei

Solid Partners, een full-service ICT dienstverlener met een passie voor ICT en Telecom, sluit zich aan bij TSH. Hiermee wordt het groeipad versneld voor klanten en medewerkers en krijgt men de mogelijkheid te leren van, en ervaringen uit te wisselen met de ruim 1.200 nieuwe TSH-collega’s.

Een partner voor groei

Solid Partners heeft vestigingen in Raalte en Deventer en de 45 medewerkers blijven opereren onder de bekende en gevestigde merknaam. De huidige onderneming is al sinds 2001 een begrip in Oost-Nederland. De enthousiaste medewerkers van Solid Partners realiseren bij hun klanten in onder andere het notariaat, MKB, automotive, groothandel en de zorgsector, de ideale inrichting van hun ICT- en Telecom omgeving.

Solid Partners is na de fusie van 2020 toe aan een volgende stap en zocht een strategische partner die de onderneming haar volgende niveau kon helpen bereiken door middel van samenwerking, kennisdeling en ervaring. Deze partner is gevonden in TSH, waar ondernemerschap, innovatie en toewijding centraal worden gesteld.

Vertrouwen in de toekomst

Herbert Voordes blijft aan als CEO bij Solid Partners. CCO Peter van den Bos zal afscheid nemen van Solid Partners.

Voordes ziet een mooie toekomst voor Solid Partners met TSH: “Reeds 23 jaar heeft Solid Partners met alle collega’s gebouwd aan een stevig fundament waar we met zijn allen trots op zijn! Als een full service ICT dienstverlener ziet Solid Partners in TSH de partner als het gaat om kennisdeling, slagkracht en verdere groei in Oost-Nederland. Samen met de andere bedrijven binnen TSH zijn wij in staat ons portfolio en onze positie in de markt nog verder uit te breiden en te verstevigen. Wij zien uit naar de samenwerking, hebben vertrouwen in de toekomst en bedanken hierbij ook Peter voor zijn inzet!”

Van den Bos kijkt terug op een mooie tijd binnen Solid Partners: “Ik kijk met genoegen terug op de enerverende periode waarin ik samen met Herbert en alle overige collega’s gebouwd heb aan het huidige Solid Partners, met trots neem ik afscheid, er staat een geweldige organisatie die klaar is voor de volgende stap. Ik ben ervan overtuigd dat Solid Partners een hele mooie toekomst tegemoet gaat en wens alle betrokkenen een mooie voortzetting van de reis.”

Gevoel van thuiskomen

John Reynders, CEO van TSH, weet zeker dat Solid Partners zich snel thuis zal voelen binnen TSH: “Herbert en Peter hebben als ondernemers een fantastische reis doorgemaakt om van Solid Partners de MSP te maken die het nu is. Daar heb ik ongelofelijk veel respect voor en ik ben trots dat ze besloten hebben om zich juist bij TSH aan te sluiten. Er staat een al prachtig bedrijf met veel potentie, waar we nu samen iets geweldigs van kunnen maken. De visie van Solid Partners is gebaseerd op de energie van zelfstandige medewerkers, die zichzelf ontplooien en kansen pakken. Dat sluit naadloos aan bij onze ondernemende mindset waarin we iedereen binnen TSH aanmoedigen nieuwe kansen te pakken, eigenaarschap te nemen, en de samenwerking met elkaar op te zoeken. Ik verwacht dan ook dat we veel van elkaar kunnen leren en dat  het team  van Solid Partners zich snel thuis zal voelen binnen onze familie.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: