Kennisplatform voor Oost Nederland

Twee nieuwe bestuursleden Stichting Metropool Regio Zwolle

Geplaatst op 15 mei 2018

Stichting Metropool Regio Zwolle heeft haar bestuur uitgebreid met twee nieuwe ondernemers. Paula Buit werkt als zelfstandig merkstrateeg voor bedrijven en organisaties actief in vele sectoren en is partner bij communicatiebureau Forflux. Kornelis Wetsema is mede-eigenaar en initiator van Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Bovendien heeft hij als voormalig partner van een middelgroot communicatie-adviesbureau de nodige ervaring en werkt hij momenteel als zelfstandig communicatieadviseur. 

Stichting Metropool Regio Zwolle zet zich in om de regio krachtig op de kaart te zetten. De stichting is initiatiefnemer van de Regio Zwolle Monitor en eindverantwoordelijk voor de inhoud en het jaarlijks uitgeven van de monitor die gaat over de sociaal- en ruimtelijk-economische ontwikkeling van de regio. Daarnaast neemt de stichting ieder jaar de inhoud en de organisatie van het Regio Zwolle Congres op zich.

De regio is volop in ontwikkeling en de Stichting Metropool Regio Zwolle wil daaraan bijdragen leveren met regionaal-economische inzichten, het aanjagen van relevante thema’s, het bevorderen van de identiteit van de regio en het verbinden van ondernemers, overheid, onderwijs en onderzoek. Derhalve zocht het huidige bestuur van de stichting versterking: een bestuurslid met een achtergrond in het organiseren van evenementen én een bestuurslid met een marketing- en communicatieachtergrond. Storm in Recruitment begeleidde als partner van de Stichting Metropool Regio Zwolle de werving en selectie van de twee bestuursleden.

“We zijn verheugd dat Paula Buit en Kornelis Wetsema toetreden tot het bestuur. Beiden passen uitstekend in het profiel waar we naar op zoek waren”, aldus Pierre Satink, voorzitter van het bestuur van de stichting. “Een groot aantal regioliefhebbers meldde zich voor deze posities. Onze professionele en onafhankelijk partner van de stichting Storm in Recruitment heeft ons geadviseerd in het maken van de juiste keuze. Met deze versterking kunnen we als stichting – samen met partners – de regio nog beter bedienen en als stichting nog duidelijker naar buiten treden.”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: