Kennisplatform voor Oost Nederland

Twente goes Veluwe op 2 november!

Geplaatst op 1 november 2017
Twente goes Veluwe op 2 november!

Op donderdag 2 november gaat MKB Twente met een aantal ondernemers uit de regio op bezoek bij ondernemers gevestigd op de Veluwe. Een grensverleggend event, waar ondernemers uit beide regio’s elkaar bewust opzoeken om zo kennis over te dragen en het netwerk te vergroten. Kennismaken, inspireren en netwerken staan op de eerste plek deze dag.

Het evenement wordt georganiseerd door een tweetal ondernemers uit Apeldoorn, Richard Geurts van AVIO advocaten en Remco Visser van Visser Variabele Vakmensen, in samenwerking met MKB Twente. Het idee is een tijd geleden ontstaan en is nu in samenwerking met Helen Hilberink, operationeel manager bij MKB Twente, daadwerkelijk tot uitvoer gebracht. De Veluwse ondernemers en de Twentse ondernemers netwerken al heel goed onderling. Echter is het contact tussen beide regio’s nog niet wat het zou kunnen zijn.

Deze dag staat er een aantal boeiende en inspirerende activiteiten op het programma. Een boswandeling, waar wild kan worden gespot. Een rondleiding over het Zwitsalterrein, waar ook de Schavuyt brouwerij gevestigd is. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan Visser Variabele Vakmensen. Hier gaan de deelnemers netwerken en “op zijn Veluws” genieten. Wild en Schavuyt mogen zeker niet ontbreken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: