Kennisplatform voor Oost Nederland

Twinsense genomineerd voor FD Gazellen Award

Geplaatst op 23 oktober 2017
Twinsense genomineerd voor FD Gazellen Award

Twinsense mag zich FD Gazelle noemen en is genomineerd voor de bijbehorende award. Het Enschedese bedrijf behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het is de eerste keer dat Twinsense Online Brand Excitement is genomineerd voor de FD Gazellen, de awards die het Financieel Dagblad elk jaar uitreikt. Eigenaar Maurice Kruse van Twinsense is trots op de nominatie. “Heel trots. We hebben dit met het hele team mogelijk gemaakt.”

De groei van Twinsense is te verklaren door een multidisciplinair team op het gebied van web- en videocommunicatie. Bij Twinsense werken specialisten op het gebied van videoproductie, webdevelopers en APP-development. Het team werkt zeer efficiënt en met resultaat op hoog niveau. De combinatie van internettechnologie en videotechnologie zorgt voor unieke marketing- en communicatiemiddelen.

Twinsense mag zich nu al FD Gazelle noemen en behoort nu officieel tot de 754 snelst groeiende bedrijven van het land. Op 16 november is de prijsuitreiking van de gouden, zilveren en bronzen FD Gazelle Awards. Twinsense is daar uiteraard met een afvaardiging bij.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: