Kennisplatform voor Oost Nederland

Twinsense maakt videomarketing gemakkelijk

Geplaatst op 25 december 2023

Jaloers op de professionele video’s die collega-bedrijven op social media plaatsen? Maar geen zin in gedoe op de werkvloer, met kabels en verlichting en collega’s die op de geplande dag toch niet kunnen? Stap in de auto en rijd naar Filmstudio Twente. Daar staat alle apparatuur klaar en kun je opnemen wat je wilt. Begeleiding nodig? Twinsense helpt graag, zowel met het script als de techniek.

Contentmarketingbureau Twinsense heeft Filmstudio Twente gelanceerd om videoproducties te maken voor klanten, maar bedrijven kunnen de studio ook zelf huren. Maurice Kruse, eigenaar van Twinsense: “We willen bedrijven helpen online structureel zichtbaar te zijn. Hiervoor leent videocontent zich perfect. Je kunt met video’s zoveel uitleggen, je biedt hiermee je doelgroep continu zinvolle informatie.”

Flexibele online communicatie-afdeling
Wie Twinsense inschakelt, is zeker van een gedegen aanpak. “Wij vervullen voor mkb-bedrijven de rol van online communicatie-afdeling en hebben alle vakgebieden in huis die daarvoor wenselijk zijn. We spreken conversiedoelen af en stellen meetbare targets op, die we inzichtelijk maken door rapportages. Videomarketing is een onderdeel van de structurele online marketing die we voor vaste lage prijzen aanbieden.”

Huur de studio
Zelf de Filmstudio huren kan ook. “We houden de studio leeg, zodat de klant alles erin kan zetten wat hij nodig heeft. We hebben een grote garagedeur: je kunt zelfs materieel met heftrucks naar binnen rijden.” Productpresentaties, instructiefilmpjes voor machines, producten en diensten, maar ook persoonlijke (greenscreen) presentaties: je kunt opnemen wat je wilt. Wie begeleiding nodig heeft bij het script of de techniek, kan Twinsense inschakelen. “Wij zetten onze mensen hiervoor flexibel in.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: