Kennisplatform voor Oost Nederland

Twinsense360 met prins Constantijn naar Hannover Messe

Geplaatst op 17 april 2018

Twinsense360 gaat deel uitmaken van de Nederlandse handelsmissie op de Hannover Messe. De Enschedese Virtual & Augmented Reality specialist presenteert daar twee innovatieve technologische producten onder leiding van prins Constantijn.

Speciaal voor de Hannover Messe die van 23 tot en met 27 april wordt gehouden, is een Nederlandse handelsmissie gestart. Deelnemer is Twinsense360 uit Enschede, het bedrijf van Albert Hoekstra en Maurice Kruse. Twinsense360 is een van de innovatieve bedrijven die meedoet aan de handelsmissie. “Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op,” aldus Hoekstra en Kruse.

Twinsense360 staat met een eigen stand in hal 17 als onderdeel van het Holland Paviljoen.Het paviljoen staat onder leiding van Zijne Koninklijke Hoogheid prins Constantijn. Het Holland Paviljoen heeft als doel zakendoen, samenwerken en contacten leggen met Duitse bedrijven op de Hannover Messe, de grootste hightech-beurs ter wereld.

Innovatieve technologische producten
Twinsense360 presenteert op de beurs zijn twee meest innovatieve en succesvolle Virtual Reality- en Augmented Reality-producten.
·         De ‘Total Reality App’ zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties een eigen mobiele app hebben, waarin op zeer eenvoudige wijze zowel 2D video-, 360 VR video- en foto- en Augmented Reality-presentaties gepresenteerd kunnen worden. Meer informatie over de Total Reality App is te vinden opwww.Totalreality.nl.
·         Ook laat Twinsense een aantal Virtual Reality trainingsmodules zien. Twinsense kan geheel op maat trainingsmodules ontwikkelen om klanten en medewerkers van organisaties te trainen in diverse situaties. Dit reduceert trainingstijd en -kosten.  Zie ook www.twinsense360.nl/vr-virtual-reality-training.

Bedrijven kunnen met de app 3D-modellen interactief presenteren, heel eenvoudig. Virtual Reality en Augmented Reality worden gebruikt voor onder meer 3D-modellen van huizen, auto’s en machines. Een huis of machine bijvoorbeeld, is daarmee te bekijken op elke plek denkbaar.

 Hannover Messe
“De Hannover Messe en de Nederlandse handelsmissie zijn voor Twinsense360 een perfect platform om partners te vinden om producten op de Duitse markt te brengen. Onze afvaardiging kijkt uit naar de beurs en naar de samenwerking van prins Constantijn die als geen ander weet hoeveel waarde technologische producten hebben in het buitenland,” aldus Hoekstra en Kruse.

De Hannover Messe is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor innovatieve bedrijven, kennisinstellingen en initiatieven uit tal van landen. Met de steeds belangrijkere rol van digitalisering in verschillende economische sectoren is de beurs ook voor startups een interessant platform geworden.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: